Adana Demirsporun Yolu Belli Oldu

Demirspor`un yolu belli oldu!

Ankaragücü maçının ardından büyük bir ihtimalle kongre kararı alacak olan kulüp yönetiminin, 1 önceki kongre`nin aynısını yeniden camiaya yaşatacağının sinyalini de vermiş oldu. Hesaplara göre kongreden tartışmalı bir zaferle çıkacak olan yönetim, böylece sezon sonuna kadar Adana Demirspor`un başında kalmayı da basarmış olacak. Kulübe ne verdikleri, kulubü ne kadar borçlandırdıkları bilinmeyen yönetimin, kongre öncesi derhal şeffaflaşması, göreve geldikleri zamandan bu zamana yaptıklarını a`dan z`ye bir bir açıklaması, hesap vermesi gerekmektedir.

Adana Demirpsor`un durumu ortadadır. Teknik direktör`e `takım düşmesin de, yeter` deyip Demirspor futbol takım ve futbolcularını emanet eden zihniyetin elinde bulunan kulubün play-off şansı, elbetteki büyük bir zafer, büyük bir başarı sayılacakır. Bu zihniyetin sahibi, kendi kişisel çıkarlarını, Adana Demirspor`un çıkarlarından üstün goren zihniyetin ta kendisidir. Maraton ya da kale arkası tribünün de maç izeleyen herhangi bir taraftarın futbol bilgisinden daha yoksun, daha sığ futbol bilgisine sahip olan yönetimin tamamı, koltuk sevdasından vaz geçip derhal istifa etmeli ve Adana Demirspor`a zarar vermeyi bırakmalıdır. Demirspor sahipsiz degildir, demirspor`un sahipleri 5 ocak stadının tribünlerinde, Adana`nın sokaklarında, mahpuslarda, dünyanın her yerindedir.. Sahipsiz kalacak en son sevdalardan biri Adana Demirspor sevdasıdır.

Adana Demirspor`u sevdalısı yapan, ona hayat veren, onu seven ve yaşatan az önce söylediğim Adana Demirspor`un sahipleridir. Adana, Demirspordur; sahipsiz değildir.
Daha yeni Daha eski
Google News