Kalan 7 Hafta

Ligin ilk yarısındaki başarılı sonuçlardan taraftar memnundu ancak bu başarı sadece sportif alanla sınırlıydı. 2 nci devre başlamadan takım iskeletinde değişen, gelen ve giden, ilk 11 de oynayan futbolcularda (Gökhan Kaba, Laval) büyük değişiklik sonrası başlayan 2 . devre, başarısızlığa halay çekerek gitmekten başka birşey değildi. Haftalar geçti ve beklenen başarı ilk 6 haftada gelmedi.

Adana Demirspor taraftarı büyük bir sabırla bekledi ve en son ŞanlıUrfaspor maçının son dakikalarında patladı ve yönetimi İstifaya çağırdı. Yönetim taraftara yanıt verdi, taraftar yönetime...

Bu gerginlikle Ankaragücü deplasmanına çıkıldı ve net bir skorla Adana Demirspor genç rakibini mağlup etti. Ancak bu oynanan futbol, beni ve milyonlarca taraftarı memnun ettiğini sanmıyorum. Tamam , goool diye bağırmayı belki özlemiştim ama pas yüzdesinin düşüklüğü ve yapılan kişisel hataların çokluğu beni kalan 7 hafta için oldukça tedirgin etti. Umarız ki, bu kalan 7 haftayı mide krampları ve kalp krizleri geçirmeden atlatırız.
Daha yeni Daha eski
Google News