İnanıpta Kaybetmek Koyar Adama

Adana Demirspor ligin sonlarına doğru açılmaya, hedeflerinden uzaklaşmaya başladı.
Geçen haftaki yazımda, takımdaki konsantrasyon eksikliği ve zaman planlamasından bahsetmiştim. Ne yazık ki 17. Dakikada başlayan kabus , dakikalar 23. ü gösterdiğinde, Kartal Stadyumunda Adana Demirspor maçının bittiğini haber ediyordu. Burada penaltımıydı, kırmızı kartmıydı bunları konuşacak değilim. Kulübün içerisinde de değilimki kim ne demiş, ne yapmış araştırayım. Ben gördüğümü yazarım, kimse darılmasın gücenmesin.

Ayrıca ölmemiş bir hastanın başında bekleyen tamtam çalanlar, bir kaç oy uğruna sosyal medyaya kadar inen siyasi rantların adresi değildir Adana Demirspor. Bu yüzden planı , vaadi olanlar takımı kötü günde desteklemek yerine, oy toplama çığırtkanlığından vazgeçsin. Zamanı vardır herşeyin. Kongre zamanına kadar hazırlığını yaparsın, çıkarsın kongrede budur şudur dersin, ama şunuda iyi idrak etmek lazım ki siyasetin karıştığı sporun canı çıkası !

Konuyu fazla dağıtmak , dallandırıp budaklandırmak ta istemiyorum. Bu konuyu yeri geldiğinde tekrar açarız gerekirse, burada bahsi geçen esas sorunumuz, takımın inanç durumu, gereksiz yere kazanılacak maçları kaybetmemiz ve bu kaybetmelerde öne çıkan zaman ve motivasyon sancılarımız. Puan durumu çok kötü olduğumuzu söylemiyor ama sahada ki mavi şimşekler bunun tam tersini söylüyor. Çorbada eksik olan birkaç şey var. 3 maç 9 puan... İmkansız değil, yaşadık gördük, bir şehir buna zamanında da inanmıştı. Yine inanır... ama inanıpta kaybetmek koyar adama...
Daha yeni Daha eski
Google News