Play Off İçin

Kartalspor hüsranından sonra Adanademirspor taraftarlarının aklında kalan 3 maç var. 3 maçında final niteliğinde olduğu bir gerçek. Önce içeride Tavşanlı Linyitspor arkasından yine sahamızda Göztepe A.Ş ve sonra son maçta deplasmanda Samsunspor ile karşılacağız. Bir an önce Kartalspor maçında ki kötü oyunu hafızalarımızdan silip bu maça odaklanmamız gerekiyor. Aslında biz taraftarlar olarak itici bir güç olsakta futbolcuların bu maçı derhal unutup tam konsantre olmaları gerekir.

Tavşanlı Linyitspor'un Deplasman Karnesi

Tavşanlı Linyispor bugüne kadar deplasmanda oynadığı 15 maçta 2 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet ile 11 puan topladı. Son 5 deplasman maçında 2 mağlubiyet 3 beraberlik ile sadece 3 puan alabildi. Son iki maçta Bucaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyspor'a yenilse de 2'şer gol atmayı da başardılar. Adanademirsporumuz ise içerde 5 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet ile son yılların en kötü iç saha performasını gösterdi. Defansımızın hali hazırda ağır olması ve çok hata yapması bu maçta bizi endişelendirmiyor değil. Ava giderken avlanmamak için kalabalık bir orta saha ile bu maça önlem alınmalı. Tavşanlı Linyitspor takımın Boluspor gibi kontrollü bir oyunla gol arayacağını düşünüyorum. Klasik saldıran bir Adanademirspor olursa düşündüklerini yapabilirler. Kesinlikle Mustafa Uğur oyun tarzını değiştirmelidir.

Taraftar Avanatajını Kullanmalıyız

Geçmiş seneler de iç saha performansımız daha iyi iken bu sene Ptt 1. Lig de stadı en çok dolduran taraftarın yanında daha çok destek veren taraftar var iken bu sonuçları hak etmediğimizi söylemem gerekir. Taraftar hiç bir baskı oluşturmadan 90 dakikadan öte bir şekilde futbolcuların arkasında durmasına rağmen bir yerde yanlış yapılıyor. Bizler sürekli atak yapan , gol arayan takımı değil mücadele eden takımı özlüyoruz ! Sürekli önde basarak rakibi nefes aldırmayayım derken defansta verdiğimiz boşluklardan basit hatalarla son nefesi verdiğimiz maç çok oldu. Taraftarı üzerinde baskı olarak gören futbolcularımızın neden bu şekilde düşündüklerine anlam veremiyorum.Bu takımı oynatan her zaman taraftar olmuştur. Yenilince alkışlayan da bu taraftar değil midir ? Bizim beklentimiz sürekli gol atmak yönünde değil. İyi bir mücadele olsun 1-0 olsun ama bizim olsun. Stattan başı dik ayrılalım yeter. Eve gidince '' Niye gidiyorsunuz bu takımın peşine , yine yenildiniz '' sözlerini duymak bizim zorumuza gidiyor. Yenilmek değil eve gittiğimizde onlara verecek cevabı bizlere sahada sunmadığınız için. Halbuki Boluspor maçını hatırlayın 1-0 mağlup olduk ama deli gibi alkışladık ! Bize bu şekilde söylemler ile gelenlere başımız dik '' Mücadele ettik '' diyebildik. Bu maçta da bu taraftarın hakkını verin , mücadele edin terinizin son damlasına kadar yine başımız dik olsun ! Korkmayın biz taşeronlara benzemeyiz , bizim onlardan farkımız cefayı biz çekeriz sefayı onlar sürer. Biz ah de vefayı iyi biliriz. Bizim için '' Arma '' onlar için '' Para'dır '' .

Bekir Çınar'lı Günler

Tavşanlı Linyitspor'un cezalı oyuncu oynattığı ve play offtan elendiğimiz günü hatırlarsınız. Federasyona kadar Bekir Çınar ile omuz omuza gidip mücadele ettiğimiz günler. Bir sezon verilen emeklerin çalındığı , bir ÇINAR'ın canından geçtiği o günler. Tavşanlı'nın bir milletvekili ile koskoca Adana'nın ulu çınarı Adanademirspor'a karşı koyduğu , haksız şekilde 1.lige çıktığı günleri unutmadık. Şimdi kesilecek bir ceza yok mu sizce ? Geldikleri yere onları yollama günü değil midir ! BEKİR ÇINAR için , binlerce taraftarın emeği için haksızlığa karşı '' Mücadele '' etmenin tam vaktidir. Bu maçtan sadece 3 puan değil kocaman bir '' hak '' alacağız ! Bunu hatırlatma fayda var ki bizleri daha iyi anlayın ...

Maçın Önemi

Tavşanlı Linyitspor'u yenmek demek küme düşecek takımı belirmek gibi bir şey. Göztepe ve Samsun bu hafta galip gelirse kazandığımız takdir de en azından son maçta Samsunspor maçında daha rahat bir maç oynayacağız. Aksi takdir de Samsunspor için de final niteliği taşıyan bir maçta , o atmosferde o baskı da işimiz daha zor. Arma için en kritik maçtayız. Ya devam ya tamam maçı.Artık hesap kitap vakti. Bu hafta mutlaka kazanmalıyız ! İnanın önce kendinize sonra bizlere ! Bizim için , onurunuz için ve dahası BEKİR ÇINAR için kesin cezayı ...
Daha yeni Daha eski
Google News