Tarihe Tanıklık Etmek

Dünkü Adana Demirspor - Buca maçında bir milat yaşandı, 5 gol yiyen bir takımın cefakar taraftarı sahaya girmedi, birkaç su şişesinden vazgeçti, bir ikide küfür etti o kadar işte. Hadi bakalım bu maçtan önce biri deseydi ki 5 gol yiyeceksiniz ve o taraftar sahaya inmeyecek ! yok artık derdim. Ama Adanam , Demirsporum işte böyle büyük bir taraftar, haklıyla haksızı ayırır, bir köşede tutar. Dün stadı hafta içi olmasına rağmen kim bilir Patronlarından, müdürlerinden veya amirlerinden bin bir güçlükle  izin kopartarak gelen taraftar, o sahada 10 gol izleyeceğini tahmin edememiştir.

Ben dünkü maçı Ramazan 'ın üzerine yıkmaktan başka birşey demek istiyorum. Biz dün , yani o staddakiler...bir tarihe tanıklık ettik. Hatırlamıyorum ben böyle bir skor, halı sahalarda, amatör liglerde veya başka bir spor dalında görülmesi muhtemel bir skor olabilir ama Profesyonel Futbol Liginde ... Şaka gibi değil mi?

Takım dün olağanüstü bir maç çıkardı, muhteşem de diyebilirim ancak bir yerde durmak istiyorum. Çimşir'in artık futbolu aktif olarak oynamasının Demirspor' a bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Dün atılan 10 gölü bir kenara bırakırsak, maç boyunca izledim , acaba bu adam ne yapıyor, ne yer ne içer diye uzun uzun seyrettim. İnanın 36 yaşındayım ve biraz göbeğimde var ama inanıyorum ki ben bile onun yaptığını yapabilirim. daha doğrusunu söylemek gerekirse onun yaptıklarını !  yapmayabilirim.

Bu maçta bitti, 6 hafta kaldı, anjiyosuz maç seyretmenin riski olduğu son 6 hafta.
Daha yeni Daha eski
Google News