Onurlu Adana Demirsporlu Olmak

01 Mayıs 2013 tarihinde futbol şube sorumlusu Ramazan Çimen'in yaptığı açıklamalara benim ve benim gibi düşünen binlerce taraftarında hem fikir olduğu söylemlerle cevap vermek istiyorum.Kendimi hassas olduğumuz konularda bizlere dokunan cümlelerine bir kaç bir şey yazmakta zorunlu hissediyorum.

Bekir Çınar '' Adam '' olduğu için '' Büyük Başkandı ''

Taraftarın Bekir Çınar'a büyük başkan diyerek pankart açmasını kıskandığınızı bilmiyordum.Söylemlerinizde bunu dile getirmeniz onun hazmedemediğiniz bir mertebeye geldiğini göstermiştir gönlümüzde ...Hani demişsiniz ya '' Ben fabrikamı sattım , Bekir Çınar hiç bir şeyini satmadı '' diye , Bekir Çınar hiç bir zaman ne taraftara ne basına nelerden fedakarlık yaptığını söylememiştir.Özellikle basına biz o zamanlar '' Büyük Başkan '' dediğimizde sizlerle el ele bir şeyler yaptığını söyleyerek tek başına gönlümüzde taht kurmaya çalışmamıştır. Yönetici abilerimizle , arkadaşlarımızla ayakta tutmaya çalışıyoruz kulübü demiştir.Ayrıca Bekir Çınar'ın Adana Demirspor için bir takım şahıslara borç yapması , şehrin umursamaz ve sorumsuz şekilde destek vermediği için bunu yapmak zorunda kalması , nitekim tek amacının kulübü yaşatmak ve bizlere umut dağıtmak istemesinin onun '' canından '' geçmesine kadar sürmüştür.Bir tarafta '' maldan'' bir tarafta ''candan'' bahsediyoruz. Onuruyla sürdürdüğü yaşamından vazgeçen '' Bekir Çınar'dan '' ... Ayrıca bu söyleminizden dolayı bir kez daha bizlere nasıl onurlu bir adam olduğunu fazlasıyla göstermiştir. Yapılan açıklamanızın ne soruyla alakası vardır ne bu açıklamayı yapacak bir Adana Demirspor ortamı vardır.Kulüp başkanının benim bildiğim 100-180 bin liralık bir evini vermiştir demesi bile yeter sizin için. Açıklamasında bunu taksitlendirdik demesi zaten sattığınız fabrikanında evinde parasını alacağınızı göstermiyor mu ? Malı kurtarmak kolay da canı tekrar diriltebilir misiniz ! Bu hassas olduğum ilk değerdir ve kesinlikle Bekir Çınar gibi Mersinlisinin , Adanaspor'lusunun bile gönlünü kazanmış bir insanın '' istifa sesleri '' karşısında malzeme olmasına ve karalanmasına izin veremem , vermeyiz de... Elimden geldiğince gerçeklerle eleştirimi yaparım.

Taraftara söz hakkınız yoktur

İkinci hassas olduğum konuya gelince taraftara çıkıpta açıklama yapmayan , gelişen süreçte taraftarların fikrine yer vermeyen yönetimin taraftara söz hakkı yoktur. Bu taraftar ki taraflı tarafsız Türkiye'de herkesin saygınlığını kazanmış bir taraftarsa bilhassa yoktur.Bize sezon boyunca yaptıklarınızdan değil o yönetime nasıl geldiğinizden bahsetmelisiniz.Halkın takımının taraftarı olarak , halk olarak haksızlığa tahammülümüz yok çünkü.Sizinde Bekir Çınar döneminde yönetimde olmanız ve 2. ligde mücadele ederken yönetici olmaktan kaçan insanlarla karşılaştığınızı , yönetimi oluşturmakta zorlandığınızı biliyoruz.1.lige çıkınca geçen kongre sürecinden bize bahsetmelisiniz. Ne değişti de birileri o koltuğu geri istedi ? Taraftar '' İstifa '' söylemlerinde haklı olmaya devam edecektir ve haklarını aramaya da ... Bugüne kadar bu süreçten bahsetmemeniz haksız bir şekilde orada olduğunuzu gösterir.İyi niyetli bir yönetim olup olmamanız taraftarın gözünde hiç bir şeyi değiştirmez.

Saygılarımla...
Daha yeni Daha eski
Google News