Adana Demirsporun Teknik Direktörü Yücel İldiz

Haftalardır taraftarın kafasını kurcayalan Teknik Direktör meselesi neticeye erdi. Adana Demirspor'un yeni Teknik Direktörü Yücel İldiz oldu. Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor yönetimiyle masaya oturan ve büyük oranla anlaşan Yücel İldiz , yönetimden süre istemişti, bu süre sonunda da her iki tarafta orta noktada buluştu ve Teknik Direktör Yücel İldiz oldu.

 

Haberin teyidi Adana Demirspor 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu tarafından twitter hesabından duyuruldu.


MEHMET GÖKOĞLUNUN MESAJI
@mehmetgokoglu: Yücel ildizle anlaşıldı, yarın Adana'ya gelecek,kulübümüze hayırlı olur inşallah.


YÜCEL İLDİZ

Yücel İldiz, genç oyunculara şans vermesiyle tanınıyor.Bilindiği üzere kongre sonrası açıklamalarda, A2 takımda oynayan gençlerden , yaz kampına 4-5 oyuncu götürülecek.

PTT 1. Lig tecrübesi bulunan deneyimli hoca, Malatyaspor ve Kardemir Karabükspor'u süper lige çıkartıp, süper ligde tutunma başarısını göstermişti.

Ayrıca son yıllarda birçok uluslararası transferlerde adı geçen Emenike' yi de keşfedip sahaya süren isim olarak anılıyor.

60 yaşındaki teknik adam Teknik Direktörlük kariyerine 1989 senesinde İskenderunspor ile başladı. 1995-1996 sezonunda Adana Demirspor'uda çalıştıran Yücel İldiz ayrıca çalıştırdığı takımları 2 kez Süper Lige çıkaran 20 teknik direktörden birisidir.

mavisimsekler.com olarak bu başarısını Adana Demirspor' da devam ettirmesini diliyoruz.
Daha yeni Daha eski
Google News