Kombine Alalım Süper Lige Çıkalım

Transferler  ve  Şampiyonluk

Adana Demirspor yönetimi bu sene yaptığı transferler ve attığı adımlar ile şampiyonluğu ne kadar çok istediklerini bizlere hissettirmeyi başardılar. Yeni transferler ve adeta kadroda ki oyuncuları da dış transfer kadar özveri ile takıma kazandırdılar.Ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olduğumuz konusunda tüm futbol otoriteleri daha oynanan futbolu izlemeden kağıt üzerinde yazmaya , çizmeye başladılar. Bizim düşüncelerimiz de bu yönde...

Yönetim Taraftarları Dinliyor...

Bu sene Adana Demirspor yönetimi internet üzerinden sosyal ağ gücünü de iyi kullanıyor. Kulüp Başkanı Mustafa TUNCEL ve 2. Başkan Mehmet GÖKOĞLU twitter üzerinden taraftarları bilgilendirme yapıyor , onların görüşlerini dinliyor , sorularına cevap veriyorlar. Bunlara bir kaç örnek verecek olursak açılış maçı için taraftarın  Zonguldakspor isteği doğrultusunda gerekli tüm adımları attılar. Zonguldakspor kulüp başkanından cevap bekleniyor. Kombinelerde Muharrem GÜLERGİN resmi olsun isteğimize yine duyarlı davranarak Muharrem GÜLERGİN kombinesi çıkardılar. Güney kale arkasına da kombine çıkartın dediğimizde bunu da yaparak bizleri önemsediklerini fazlası ile gösterdiler. Bunun gibi bir çok soru ve görüşlere duyarlı davranarak kulak veriyorlar. Bu güzel adımların birlik ve beraberliği arttıracağını düşünüyorum. Bağları daha güçlü bir Adana Demirspor ailesi olarak süper lige sağlam adımlar ile ilerleyeceğiz.

Kombine Alalım Süper Lige Çıkalım ! 

Kombine satışları başladığından bu yana taraftarlar , firmalar ve esnaflar kombine alarak desteğini sürdürüyor. Sitemizden hangi firmanın ne kadar kombine alarak kulübümüze destek olduğunu sizlerle paylaşmaya çalışıyoruz.

Adana Demirspor yönetimi  kombine satışlarına duyarlı davranıp destek olan firmalara teşekkür ederiz. Ancak diğer kurum ve kuruluşlara bir kaç çağrı da bulunmak istiyorum. Bu şehirde yıllardır bir şeyleri değiştirmeye çalışıyoruz. Futbol ekonomisi dünyanın en büyük ekonomilerinden biri. Sizlerin kimse kapınızı çalmadan destek vermesi gerekmez mi ?  Bir kaç örnek verebilirim bu konuda Adana'ya sadece iki saat uzaklıkta geçen sene  Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden bir Payas Belediyespor takımı vardı. Bu takıma İskenderun Demirçelik firmasının desteği yaklaşık 8 Milyon TL oldu ve takım 3. Lige çıktı. Öyle ki önceki senelerde kadromuzda yer almış Ömer Faruk ZAMBAK da bu takımda yerini almıştı. Bir diğer örnek Yeni Osmaniyespor... Osmaniye Valisi Celalettin CERRAH  Tosçelik firması ile görüşüp takıma büyük destek sağladı.Bu destekler sizce ne için yapılıyor ?  Bir spor kulübünün bir şehri ne kadar kalkındırabileceğinin  önemini biliyorlar. Bunun içinde Akhisar ilçesini örnek gösterebiliriz. 

Gelin sizlerde destek olun. Bu takımın şampiyonluğunda sizin de katkınız olsun. Gelin Adana'yı el ele süper lige taşıyalım. Aslında sadece süper lige değil süper iller arasına taşımak değil midir bunun adı...  Bu sene her firma her kuruluş bu çatı altında toplansın. Adana'ya bu destek çok mu ?  Adana'yı , Adana Demirspor kulübünü ve taraftarını anlayın... Bizleri anlayıp destek olan ERKAN EĞİTİM KURUMLARI , GÜNTEK PETROL , İMŞ İNŞAAT , NECATİ KOLCUOĞLU  , FORMÜL ASANSÖRLERİ , PIRIL İNŞAAT , TEPEBAĞ ESNAFI ve KERİM GÜLLÜER'e TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ ...
Daha yeni Daha eski
Google News