Özkan İçin Tek Yürek...

ÖZKAN ÇALIŞKANER ... 

2 gün önce aylardır hastane de tedavi gören kardeşimizi kaybettik. Özkan'ımızı kaybettik. Kara yıl dedim 2013 yılına. Tribünlerimizi acı vurdu , yıktı bizleri.
Özkan'ı uğurlarken musalla taşına koyduklarında çok zoruma gitti.Kardeşleri , renktaşları bayrağı mezarının üstüne dikti.Boynumuzda ki atkımızı boynuna bağlar gibi bağladık mezarının başında ki tahtaya. Görecek güzel günler vardı Özkan bu günleri göremedi. Canımız yandı.Canımız çok yandı !
Özkan'ı uğurlamaya gelenler de atkılarını toprağına bıraktı.Herkes yıkıldı.Böyle olmamalıydı.Bu direnişin sonu hayat olmalıydı.
Özkan'ın babasına taziye de bir taraftar aynen şunu söyledi '' Abi sen oğlunu cennete yolladın binlerce oğlun evine geldi ! ''
Bu nasıl bir sözdür ; bu nasıl bir sevgidir ; bu nasıl bir vefadır ? 
Biz ailemizden bir ferdi yitirdik.
Kız kardeşinin '' Özkan bak arkadaşların geldi , Demirsporlular burada kalk hadi '' sözleri ...
Allah dedim bizlere bu acıları yaşatma. Bizleri toprak altına gün görmeden yollama.Arkamızda kimseye acılar bıraktırma.
Özkan'ı ziyarete gittiğimizde Manisa maçından bir gün öncesi idi. Yılmaz dayı , annesi , kız kardeşi '' İnşallah kazanırız.Özkan'a moral olur '' demişlerdi. Özkan'a gidip anlatacaklardı. O kadar Adana Demirspor aşığıydı Özkan.Ailesine o kadar sevdirmişti renkleri. Zorumuza gitti...
Kardeşim , renktaşım mekanın '' CENNET '' olsun...

Adana Demirspor taraftarlarının el ele vererek Özkan için başlattığı #fitrelerözkaniçin dayanışmasına ailenin her ferdinin katılması gerekiyor.Şimşekler Grubu'nun açıklaması şu şekilde ;

BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ GÖSTERME VAKTİ....

Özkan İçin...
Dün yine gencecik bir yüreği, bir Demirsporlu'yu toprağa verdik. Babası, Allah onu bizden daha çok sevdi, diyordu. Ailesi için dayanılır bir acı değil. Kelimeler yetmiyor. Başımız sağolsun. Kardeşimizin mekanı cennet olsun.

Dün Şimşekler Grubu'nun girişimi ile Özkan için görevlerden bir tanesi daha yerine getirildi. Son görev değil lakin bu. Özkan'ın ailesinin durumu malumumuz.

Şimdi Ramazan ayındayız. Paylaşım ayı olan bu ayda kimileri fitresini, kimileri gücü yettiğince elindeki üç beş kuruşu Özkan'ın ailesine verebilir. Bunun için daha önce yaptığımız gibi yine bir havuz oluşturalım ve kardeşimizin acılı ailesine sadece manen yanında olmadığımızı bir kez daha gösterelim. Şimşekler Grubu başta olmak üzere tüm taraftarları gerek katılımda bulunmaya ve gerekse bu kampanyayı duyurup yaymaya davet ediyorum.

Twitter üzerinde ‪#‎fitrelerözkaniçin‬ isimli bir başlık oluşturalım ve bunu yayalım.

Yardımlarınız İçin Son Gün SALI Günüdür...Maddi Manevi Yardım Etmek İsteyen Herkesi DEMİR STORE'a Bekliyoruz...
Daha yeni Daha eski
Google News