Yaşanacak Çok Şey Var

Kongrede alınan kararla iskeletten bahsedilmiş ve korunacağına dair sözler verilmişti. Bu sözlerin birçoğu yerine getirildi ve kadronun ana atardamarları korundu.

Şu ana kadar dış transferlerde Juninho' yu saymazsak; Mesut Saray,Orkun Köse,Orkun Uşak,Efe İnanç,Özgür Çelik,Gökay İravul,Raşit Sevindir ve Erdi Öner olmak üzere 8 futbolcu Adana Demirspor kadrosuna dahil edildi. en az 4 transferin daha yapılacağını biliyoruz.

Böylelikle yeni transferlerin sayısı 12 olacak ve iskeletle birlikte bu 12 sayısı herşeye gebe. İnsanı korkutmuyorda değil hani...nedeni ise bu 12 oyuncu ilk 11'in en büyük adaylarından olacak. Her hafta sahada olacak. Birbirini tanımayan huyunu suyunu bilmeyen 12 adam...

Burada en büyük faktör en güvenilen isim olarak Teknik Direktörümüz Yücel İldiz ön plana çıkacak. İşi kolay değil, kendisi gibi , adaptasyona ihtiyacı olan 12 adamla birlikte 5 Ocağa çıkacak. Diyoruz ya her babayiğidin harcı değildir bu seyirci önünde sahaya çıkmak. İşte bu lafın doğruluğu önümüzdeki sezon bir kez daha harmanlanacak.

Önümüzdeki hazırlık kampına katılacak futbolcularla sadece antrenman sahasında değil, antrenman öncesi,sonrasıda yakından ilgilenmek, onların adaptasyon sorununu ligler başlamadan çözülmesi için gerekenleri yönetim zaten düşünmüş olsa gerek ki Mentör-Danışman Prof.Dr. Turgay Biçer ile anlaşmıştı. Mentörmüzün adaptasyon sürecinin en başı olan kampa katılıp katılmayacağı,daha doğrusu atılan imzanın sadece gövde gösterisi değil, kurumsal bir adım olup olmadığınıda önümüzdeki günlerde kendini belli edecek.

Zira geçtiğimiz sezon adaptasyon ve zaman planlaması konularında sınıfta kalmış maçların son periyodlarında kalemizde gördüğümüz goller neticesinde Süper Lige yükselememiştik. Bu konuyla ilgili aylar önce  yazımı hatırlatmak istedim

Önümüzde koskoca ama bir anda bitebilecek bir lig ve arkasında onbinlerce taraftarın 18 yıllık özlemi varken, herkesin bir an önce kendi menfaatlerinden arınıp, ARMA' ya sarılması ve bu ARMA' yı layık olduğu yere, Liglerin en SÜPER'ine kavuşturmak için elinden ne geliyorsa yapması lazım.

Unutmamak gerekir ki tarih her günü yazıyor. Unutulan hiçbir şey yok ama DAHA YAŞANILACAK ÇOK ŞEY VAR...

Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News