Beşiktaş'tan Yuvaya...

Beşiktaş'tan gönderildi, milli takıma seçildi!Beşiktaş Eski Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından siyah beyazlı takıma transfer edilen ve kulağındaki işitme kaybı nedeniyle serbest bırakılınca İşitme Engelli Milli Takımı'nda görev alan Hamza Çatal, burada milli forma giymenin sevincini yaşıyor.


Aybaba'nın Adana Demirspor A2 takımında keşfettiği ve geçtiğimiz sezon siyah beyazlı takıma transfer olan Ahmet Hamza Çatal, sahaya işitme kaybı yaşadığından dolayı işitme cihazıyla çıkmak zorunda kaldı. Sezon sonu maçların sona ermesiyle birlikte serbest bırakılan ve Adana Demirspor'a geri dönen Çatal, İşitme Engelliler Milli Takımı teknik heyeti tarafından davet aldı. Genç futbolcu, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen İşitme Engelliler Oyunları'nda 6 kez formasını giydiği milli takımı başarıyla temsil etti.

"HEDEFİM A MİLLİ TAKIM"
Beşiktaş'ta güzel günler geçirdiğini belirten genç Ahmet Hamza, "Oradaki hocalarım ve kulüp personeli geri dönmemem konusunda beni ikna etmek istedi. Ancak ben kendi başarım için Adana Demirspor'un daha iyi olacağını düşünerek dönmek istedim. Demirspor'da daha fazla forma şansı bulacağımı düşündüm. Kulağımda yaşadığım işitme kaybı futbol oynamama engel olmuyor. Çünkü cihaz kullanıyorum. Federasyon da buna izin veriyor. İşitme Engelliler Milli Takımı'nda 6 kez forma giydim. Orada da güzel günler geçirdim. İşitme Engelliler Milli takımdaki görevimi sürdürerek aynı zamanda U19, U20, U21 daha sonra Ümit Milli ve A Milli takım formalarını da giymek istiyorum" dedi.

"A TAKIMA YÜKSELMEK İSTİYORUM"
Adana Demirspor A2 takımında forma giyen Ahmet Hamza, "A takıma yükselmek ve Adana Demirspor'u layık olduğu Süper Lig mücadelesinde bende yer almak istiyorum. Yaşadığım tüm sağlık sorunlarında ailem yanımda oldu. Onların sayesinde doğru seçimler yaptım. İşitme Engelliler Milli Takımı'nda yoluma devam edeceğim. Aynı zamanda futbolcusu olduğum Adana Demirspor'da da hedeflerime ilerlemek istiyorum" diye konuştu.

Via Akif ÖZDEMİR DHA
Daha yeni Daha eski
Google News