Bu Galibiyet Güzel Günlerin Habercisi

Bilindiği üzere Adana Demirspor'umuzun üç maçlık cezasından dolayı karşılaşmayı sadece bayan ve çocuk taraftarlarımız satdyumda izledi. Biz erkeklerde evde bilgisayar başında TRT WebTV'ye mahkum edilerek karşılaşmayı takip edebildik.

Adana Demirspor'umuz geçen hafta Boluspor karşılaşmasında olduğu gibi Gaziantep B.B.Spor karşılaşmasına da hızlı ve atak başladı. Maçın henüz başlarında gol umutlarımız Juninho ve Rostand'ın mükemmel işbirliği ile 13. dakikada Juninho'yla öne geçtik. Karşılaşmanın ilk yarısında rakibine tehlikeli atak şansı tanımayan Mavi Şimşekler 28. dakikada Yiğitcan'ın golüyle skoru 2-0 yaptı ve oyunu kontrol altında tutarak devre arasına rahat girdi.

2. yarıya konuk takım 2-0 geride olmanın etkisiyle daha istekli ve atak başladı. 2. yarının ilk on dakikalık bölümünden sonra Adana Demirspor tekrar oyunu dengeledi. Karşılıklı ataklar şeklinde geçen oyunda 70. dakikada golcü oyuncumuz Rostand'ın kendi kalesine attığı golle durum 2-1'e geldi. Rakip takım bulduğu golün etkisiyle risk almaya başlayarak savunmada açıklar verdi. Bunun neticesinde kontra ataklarla rakibinin zaaflarını iyi değerlendiren takımımız 80. dakikada Juninho'nun ortasında Rostand'ın güzel bir kafa golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Gökay'ın kazandığı topu Juninho'ya vererek hızlı bir atakla 4. golü bulduk ve ligin 2. haftasında güzel bir galibiyet alarak takım olarak rahatladık. Karşılaşma içerisinde Rajnoch ve Yiğitcan ikilisinin uyumu, kaptan Efe İnanç'ın tecrübesini ortaya koyması, Gökay'ın çalışkanlığı, oyunda kaldığı süre içerisinde Mehmet Eren'in rahat ve sakin bir oyun sergilemesi, Juninho ve Rostand'ın forvet hattındaki uyumları göze batan durumlardı. İlerleyen haftalarda takım olma olgusunu sahaya daha iyi yansıtan bir Adana Demirspor düşündüğümüz zaman ALINAN BU GALİBİYETİN GÜZEL GÜNLERİN HABERCİSİ olduğunu düşünüyorum.

 

Bir parantezde bayan ve çocuk taraftarlarımıza açmak istiyorum. Sıcak havaya rağmen takımımızı yalnız bırakmadıkları ve 90 dakika boyunca takımımıza tezahüratlarla destek verdikleri için kendi adıma teşekkür ediyorum.

Güven Burhan
Daha yeni Daha eski
Google News