Dört Dörtlük Oyun, Skor

Adana Demirspor'umuzun dün 99 gün sonra resmi olarak ilk defa çıktığı 5 Ocak Stad'ında izleyicilere unutulmaz bir maç yaşattı. Erkek taraftarlarımızın cezası nedeniyle stadda sadece çocuk ve bayan taraftarımızın olması ve 90 dakika boyunca yaklaşık 3000 kişi ile destek çıkması çocuk ve bayan taraftarımıza özel teşekkürlerimizdir.

 

Muhtemele Yakın 11 ; 

Oyuna cumartesi girdiğim ''Muhtemel kadro'' haberine yakın bir 11 ile başladık sadece ben sağ açıkta Özgür'e şans görmüştüm dün ise Yücel hoca Erçağ'a şans verdi. Kalemizde Şener, defans Kamil  Ahmet, Rajnoch, Yiğitcan ve Keremcan orta alan göbek ikili Gökay, Efe sağ açık Erçağ sol açık M.Eren ve ileri ikili Juninho, Rostand ile maça başladık.

 

Oyunun Kontrolünü Elimizde Tutarak Zafere Ulaştık ; 

Maç başından belli istediğini yapan bir Demirspor'umuz vardı dün hem defansta Yiğitcan ve Rajnoch'un uyumu özellikle Yiğitcan'ı çok beğendim ayak vurulmayacak toplara kafa vuruyor çok yürekli, azimli, istekli. Beklerimizin zamanında ileri çıkıp hemen bitmek tükenmek bilmeyen enerji ile geri dönmeleri, orta saha yırtıcı Gökay ve yılların tecrübesi Efe'nin ilk golde ve oyunun tamamında  olumlu pasları, kanatların özellikle Kayseri ve Bolu maçlarında eleştirdiğimiz kanatların bu sefer işe yaraması Erçağ'ın her zamanki isteği ve Mehmet Eren'in yıllarca Süper Lig tecrübesi ile şutları bindirmeleri, ileri ikilinin ise uyumu ile oyunu hem kontrorülümüz altında tuttuk hemde çok güzel bir zafere ulaştık.

 

Birbirlerine Alıştılar ; 

Kamp döneminden bu yana beraber ikili olmaya çalışan ve ilk iki maçta ( Bolu, Kayseri ) birbirine henüz alışamayan Juninho ve Rostand ikilisi dün birbirlerine hafta içi idmanlarında özellikle de Yücel hocanın bağırmalarından sonra iyice alıştılar görüntüsü verdi. Juninho'nun 12.dakikada Rostand ile verkaçından sonra attığı gol bunun bir göstergesiydi dakikalar 81'i gösterdiğinde ise Juninho, Mehmet Eren'in oyundan çıkmasının ardından sol kanata deplase olmuş harika bir orta ile Rostand'a alda at pası ile Rostand'ı golle buluşturdu. Kendilerine gol attıran bu ikili maç boyuncada harika uyumla galibiyetin en büyük pay sahipleri.

 

Bir Rakibe Bir Bize Attı, Birde Juninho'ya attırdı ; 

Sezon başında büyük umutlarla ve Avrupa ligi, Şampiyonlar Ligi tecrübesi referanslarıyla C.Brugge'den transfer olan Dorge Kouemaha Rostand dün önce Juninho'ya attırdı ardından da Gaziantep BŞB futbolcusu Konan'ın şutunda seken top kendine çarpınca bizim kaleye de bir tane attı ve ardından 81.dakika Juninho'nun soldan ortasına geriden gelerek çok iyi kafa vuran yıldız futbolcu maçı bir asist bir kendi kalemize bir rakip kaleye gol atarak bitirdi.

 

Süper Juninho ; 

Adana Demirspor'umuzun geçen sezonki yıldızı, taraftarın sevgilisi ve bu sezonunda yıldızı olmaya en büyük aday Jose Carlos Junior dün harika bir performans ile iki gol bir asist yaptı. Özellikle geçen sezonun devre arasından belli defansa kadar gelip top alan fakat dünkü maçta böyle bir ihtiyacı olmayan çünkü ilk golde Efe'nin kendisine verdiği topu Rostand ile verkaç yaparak ağlara attı, 4.golde ise Gökay'ın uzun pasını alan Yıldız futbolcu kontra atakta rakip defansından geri kalmasını affetmedi ve maçın skorunu belirledi. Hanımı Luana'nın hamile olması nedeniyle gollerinini eşine armağan eden yıldız futbolcu bu hareketi ile de taraftarın kendisine olan sempatisini arttırdı. Hiç yorulmak bilmeyen enerjisi ile 5.dakika da bir topu direkten dönen Brezilya'lı yıldız bu şampiyon olacak takımımızın en büyük kozu olmaya aday.

 

İnanılmış Yönetim, Teknik Heyet, Futbolcu ve Hep Destek, İnanç Gösteren Taraftarla Şampiyonluğa Doğru ; 

Belki bunu söylerken bir maçı kast alarak söylediğimi düşünen olacak fakat gelen yönetim, PTT 1.Ligin tartışılmaz en iyi ve kariyerli hocası Yücel İldiz, yapılan nokta transferler ve senelerdir tam destek veren cefakar taraftarımız ile bu sene şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz. Dünkü oyunla da bunu dosta, düşmana gösterdik. Yapılacak 1-2 nokta transfer ile de daha da iyi olacak takımımıza inanç tam '' Bu sene, O sene '' inancı ile 18 yıllık Süper Lig hasretimize son vereceğiz.

 

Uğur Yılmaz
Daha yeni Daha eski
Google News