Kara Şimşek İndirsin Juninho Bitirsin !


Kara Şimşek Hava Toplarına Hakim
rostand-adana-demirspor

-------- Bolu kampında dikkatlerin en çok üzerinde olduğu iki futbolcu Dorge ve Juninho  gerek antrenmanlarda gerekse hazırlık maçlarında birbiriyle hep temas halinde idi. Karşıyaka maçında orta sahanın durarak oynaması , Karşıyaka takımının orta sahaya önde baskısı Juninho'yu etkisiz bıraktı. Dorge ise uzun hava topları ve kanatlardan nadiren gelen ortalarda hava toplarında rakip defansa müdahele şansı bırakmadı... Bir pozisyonda kaleci Recep ile yükselen Dorge topu Recep'in üzerinden kafası ile aşırdı ancak boş kaleye ikinci kafa vuruşunu gol yapamadı.

 

juninho-adana-demirspor

Juninho'yu Orta Saha Desteklemeli

Juninho  Karşıyaka maçında geçen sezon Lawal'ın gidişi ve Yusuf'un da olmamasından kaynaklı ,  durarak oynayan orta saha ile yaşadığı koordinasyon sıkıntısını tekrar yaşacak gibi görünüyor. Bolu kampı son hazırlık maçında istediği pasları alamayan golcü futbolcunun maç içerisinde morali bir hayli bozuktu.Antrenmanların neşe kaynağı olan Juninho kadar maçı izleyenlerin de orta sahanın yavaş ve pasif kalmasından şikayetçi olduğu görüldü. Efe ve Gökay'ın bir anca formuna kavuşması gerekiyor. Yusuf'un da takıma adapte olması ile birlikte bu sorunun çözüleceğine inanıyorum.Aksi takdirde orta sahanın da hareketli bir oyuncu transferi ile takviye edilmesi gerekecek...

 

Dorge İndirsin Juninho Bitirsin ... 

Bu sene  izleyeceğimiz gollerin bir çoğunun bu şekilde olacağı şüphesiz. Bireysel becerilerin yanında Dorge'nin hava toplarına hakim olması , Juninho'nun çabuk ve bitirici bir oyuncu olması iyi bir ikili forveti bizlere izlettirecek gibi görünüyor.

ksk-adana-demirspor
juninho-dorge

Dorge
forvetler-adana-demirspor

kara-şimşek-adana-demirspor
Daha yeni Daha eski
Google News