Manisaspor'da Transfer

Perovic, Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli'nin katımıyla gerçekleştirilen törende kendisini 1 yıllığına kiralık olarak siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Manisaspor Kulübü, satın alma opsiyonunu da aldı. Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Köseli törende yaptığı konuşmada bu sezon az ama öz transferlerinden birisinin de Slavko Perovic olduğunu belirterek, "Uzun zamandan bu yana Perovic ile görüşme halindeydik. Takımımız için çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum. Camiamız adına istediğimiz bir transferi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kendisi bizim ona duyduğumuz güveni boşa çıkarmayacaktır" dedi.


Slavko Perovic ise Manisaspor'da olmaktan mutlu olacağına inandığı için burada olduğunu ifade ederek, "Buraya gelmeden önce kulüp ve şehir hakkında duyduklarım hep pozitif şeylerdi. Manisaspor'un süper lige çıkmasında katkıda bulunmak ise beni en mutlu edecek olay olacaktır" diye konuştu.


SLAVKO PEROVİC KİMDİR? 


9 Haziran 1989 Sırbistan doğumlu forvet oyuncusu son olarak Sırbistan süper lig ekibi FK Rad Belgrad takımında forma giydi. Sırbistan U21 Milli Takımı forması da giyen futbolcu sırasıyla Sırbistan takımları FK Srem Sremska Mitrovica, Napredak Krusevac, Kızılyıldız ve FK Rad Beldrad takımlarında görev aldı. Kızılyıldız forması ile UEFA maçı tecrübesini de yaşayan futbolcunun geçen sezon FK Rad Beldrad forması ile oynadığı 29 maçta 3 golü ve 7 asisti bulunuyor.
Daha yeni Daha eski
Google News