Protokol Sınıfta Kaldı!

Adana Demirspor - Kayserispor açılış maçı günler öncesinden duyurulsa da , tek tek davetiyeler ellerine ulaşsa da birilerinin , ne yazık ki protokol tribününün görüntüsü yine bizleri haklı çıkarttı.

Adana Demirspor yönetimi ve taraftarın çağrısına  karşılık vermeyenler yine bir '' Şampiyonluk '' maçında mı uçaklara dolup gelecekler. Lüks içinde tam zirvede reklam yaparak mı destek olmuş olacaklar ! Neredeydi 2012 şampiyonluğunda o zevki sefa içinde maça gelip boy gösterisi yapanlar ! Hep iyi gün dostu olduklarını biliyoruz da bu takım süper lige çıkarsa ne yüzle gelecekler ! Ya da gelebilecekler mi ?

'' Protokol sınıfta kaldı '' dedim ki gerçekten de bir sınıf farkı gözetenler olduğuna artık adım kadar eminim ! Onlar sadece reklam ve rant için varlar. İyi günde güneş gözlüklerini stat ışığının altında takıp kameralara gülümseyenler onlar !  Şampiyonluk kupasının etrafına geçip on binlerin mutluluğunu bir pozluk çalanlar !

Kimlere gitmedi bu davetiye ?  Adana Valisi , emniyet müdürü , belediye başkan vekili , ilçe belediyeleri , sivil toplum kuruluşları vs...  Neredeydiler ? Adana takımı değil de farklı bir ülke takımı olsa yine gelinir o stada ! Siz neredeydiniz ... Sizin için tek doğru ulaşmak istediğiniz şahsi hedefler mi yoksa yöneticisi olduğunuz , sorumlusu olduğunuz bu şehir mi ?  İsim peşinde misiniz , rant peşinde mi yoksa hizmet mi ?  Siz ne zaman doğru yerde olacaksınız !  Açılış maçında boş bıraktığınız protokol  '' SAHİPSİZ ADANA '' dememizin sebebidir ! Gidip başka ilin takımlarına kombine alarak , sponsor olarak verdiğiniz destek de '' İHANETİN BAŞKENTİ ADANA ''  nedenleridir !

Bir emeği hiçe sayarak , bu yola girmiş bir camiayı , koskoca bir şehrin ulu çınarını görmezden gelerek , umursamayarak yaptığınız koskoca bir '' AYIPTIR '' ...
Tekrar söylüyorum '' Bu takım üst lige taşındığında ne siz gelin ne de sizi çağırsınlar! ''   Adana Demirspor'a ,  gönül verdiğin halde yürümüyorsan , Adana'mızı temsil ediyor diyerek koşmuyorsan o gün sakın ola adım da atmayın ! 

'' BİZ BİZE YETERİZ '' Adana Demirspor taraftarı her şeyi bilir... Cevabını da yeri geldiğinde verir...
Daha yeni Daha eski
Google News