Yeni Sezon Yeni Heyecan

Futbolseverlerin büyük bir heyecanla beklediği futbol sezonu nihayet başladı. Uzun bir ayrılık döneminden sonra taraftarlar sevgililerine kavuştu.

Aslında bu maçla ilgili yorum yapmak gerçekten çok zor. Bunun nedeni ise TRT'nin yayıncılık anlayışından dolayı yaşadığımız WEBTV sorunu maç hakkında sağlıklı bir yorum yapmamızı engelliyor.

Gelelim dün akşam ki maça. Adana Demirspor beklenilene yakın bir kadroyla maça başladı. Kadroda en çok dikkat çeken durum ise muhakkak herkesin takdir edeceği gibi Rıdvan'ın ön liberoda maça başlamasıydı. Adana Demirspor'umuz maçın başında hızlı ve atak bir oyun anlayışı ile maça başladı. Maçın hemen başlarında rakibine göre daha atak göründü. Bunun neticesinde pozisyonlarda buldu. Ancak gol ayaklarımız istediğimiz vuruşları yapamayınca maçın 16. dakikasında Boluspor'un genç futbolcusu Emre'nin sol kanattan getirdiği topu ceza sahası içine gönderdi ve forvet oyuncusu Emrah Metoğlu boş pozisyonda topu kaleye gönderdi. Bu dakikadan sonra orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Adana Demirspor'un rakibine göre futbol oynamayı daha çok istemesi ve atak bir görüntü sergilemesi takımımızın artısıydı.

Maç içerisinde diğer bir konu ise geçen sezona göre Juninho daha durgun göründü. Aynı şekilde Keremcan ve Erçağ'ın geçen yılki futbollarının üzerine çıkamamaları beni hayal kırıklığına uğrattı. Ama bu durumu ligin ilk maçı olmasına yorumluyorum ve ilerleyen haftalarda daha iyi performans sergilemelerini umut ediyorum. Aslında genel olarak bakıldığında takımımız istediğimiz düzeyde değil. Yapılacak bir orta saha ve bir yerli forvet transferiyle beraber ilerleyen haftalarda daha iyi bir takım oluruz diye düşünüyorum.

 

Burhan Güven 
Daha yeni Daha eski
Google News