Yücel Hoca İdeal Kadroyu Arıyor

Adana Demirspor, sahasında seyirci avantajı ile birlikte çıktığı hazırlık maçında Antalyaspor'a 2-0 yenildi. Bu yenilgiden çıkarılacak birkaç dip not görmek mümkün...

Öncelikle kadromuzun zenginliği ve bu çok sesliliğe hakim olacak şefimiz Yücel İldiz... Dün yapılan değişikliklerle beraber yorgun düşen ileri uç oyuncularımız , ikinci yarı yapılan değişikliklerle beraber takımla birlikte hareket etmesi , seyir zevkiyle beraber oyunada hareket kattı. Dünkü oyuncu değişiklikleri Raşit ve Aybars kulübeden formaya yeşil ışık yakarak "Bizde varız bu mücadelede" dediler. Rostand ve Juninho böylelikle oyun içerisinde sürekli kulübeye bakacak ve ister istemez performanslarında yükseltmek zorunda kalacaklar.

Dün mavi-lacivert formamızla ayağının tozuyla sahaya çıkan Birol , gereğinin fazlasını yaptı. Sahada sakin ve olumlu pas trafiği akışını sağlayarak , takımı santim santim rakip kaleye taşıdı. Bu haliyle bu ligde Demirspor'a umuyoruz ki ilerleyen haftalarda tam bir şekilde hizmet eder.

Genç yeteneğimiz Emre Selen kaleye iyiden iyiye ısınıyor, öyle ki bazen boş toplara bile planjon yapıyor, uçuyor... Yücel İldiz'in gençlere özellikle bu tip maçlarda ilk 11'de yer vermesi harika ancak Emre Selen müsabakalarda biraz daha gösterişsiz ve görev bilinciyle hareket etmesi gerekiyor. Bu tavırları onu iyi bir kaleci yerine iyi bir tribün kalecisi yapar ! Emre Selen'i seviyor ve güveniyoruz...

Netice itibariyle dünkü hazırlık maçı Süper Lig takımlarından biriyleydi. Ancak rakibimizin bu maça asılmadığı ve dostluk içerisinde bitirilmesi gereken bir müsabaka gerçeğini unutmamak lazım. Bu yüzden bu tip maçlar "üff Antalyaspor'u ikinci yarının sonlarına doğru esir ettik, az kaldı yenecektik" gibi düşünceler, bizleri yanıltabilir.

Adana Demirspor'u bu ligin belkide en dengeli maçında, Balıkesirspor karşılaşmasında seyredeceğiz. Zira liglere verilen ara tüm takımlara verildi ve Balıkesirspor mücadelesi bu anlamda denk güçlerin mücadelesi olacak gibi görünüyor.
Daha yeni Daha eski
Google News