Bu Maçı Alacaksınız

Bugün Adana Demirspor aylar sonra kendi taraftarı önüne çıkıyor. Her sezon gibi yine umutlar ile başlayan lig , kötü sonuçlar ile devam ediyor.Yapılan transferler, yapılan harcamalar , taraftara dağıtılan umutlar yine karşılıksız kalmamalı ! Bu takımda forma giyen her futbolcu önce Adana Demirspor taraftarı olmalıdır! Bizi anlamadan saha da istediğimiz mücadeleyi veremezler.

Dün akşam Şimşekler Grubu maç öncesi tesislere gidip yine anlattı bizleri. " O formayı giyiyorsan o candan vazgeçeceksin " tıpkı taraftar gibi. Çünkü biz her şeyden geçtik ! Tüm cefayı taraftar çekti. Yıllarca yıkılan hayaller bizim ! Yıllarca sömürülen emek bizim ! Yıllarca yine son düdük çalana kadar hayatımızda , mücadele yine bizim ! Artık taraftarın ateşini yürekte hissetmenin , mücadele etmenin zamanıdır. Muharrem Gülergin'ler gibi şartlar ne olursa olsun " Yeni baştan oynayacağız " demeyi öğrenmeli ve yeniden mücadeleye sımsıkı sarılmalısınız.
Bugün ve sonraki 2 maçta galibiyet , teriniz tükene kadar mücadele istiyoruz. Unutmayın ki bu taraftar yıllarca nelerden , kimlerden vazgeçti... Kendi onurunuz için mücadele etmeseniz dahi bizler için mücadele etmek zorundasınız. Önce ARMA! Bu maçı ya alacaksınız ya da alacaksınız !
Daha yeni Daha eski
Google News