Hayallerimizle Oynamayın ! Sahaya Koşarak Çıkın !

Adana Demirsporumuzda terslikler, bahtsızlıklar devam ediyor. Taraftar olarak  kızgınım ve de mutsuz ama en kötüsü umutsuz...?

Sahada seyrettiğim takımım, tribünde resmen İNSANLIĞIMA işkence ediyor. Sahi son 20 dakikayı rahat seyrettiğim kaç maç var ? Google bile bu soru karşısında aciz kalıyor, şunu mu demek istedin diyemiyor...

Bir ufak önerimi Sayın İldiz'e iletmek istiyorum. Hocam şöyle yapalım... Bazen gözden kaçırıyorsunuz, sahanın en iyi oynayan futbolcusunu kenara alabiliyorsunuz. Size naçizane önerim, yardımcılarınızdan birini tribüne göndermeniz, bazen tribünde gören göz  saha kenarında kaçırabilir... Örneğin rakip forvetini çıkartmışken sen libero değişimi yapabiliyor ve maçı kaçırıyorsun gibime geliyor. Bir teknik adam sonuca %5' lik katkı yapar, bu istatistiksel bir bilgidir ve bu bilgi belki doğrudur ama eksiktir. Teknik Direktör adil, babacan yeri geldiğinde gaddar, yeri geldiğinde de "Dur bakalım hemşerim" diyebilendir. İdman sahasında esip gürlemesi, saha kenarında elini kolunu kaldırıp isyan hareketleri değil, takımı motive edip, maça en ideal kadroyla en güçlü kadroyla çıkabilendir. Bunu siz bizlerden çok daha iyi bilmelisiniz, sizin kariyeriniz bu ligde kaç teknik direktörde var ki...?

ŞANLI ARMAMIZI taşıyan futbolcularda  bilmelidir ki... İdmanda ölesiye oynadığı top onu onbinlerin önüne çıkaracaktır. Ve o , onbinler sahada gerçekten SAVAŞANLARI  asla ıslıklamaz, onlara asla KÜFÜR etmez, edene de mani olur... ve hatta  mağlup olduğu dakikada oyundan çıkarken alkışlamayı da bilir.  Gerçek Adana Demirspor taraftarı böyledir işte... Yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz her hareketi o statta onbinlerce göz saniye saniye kaydeder...UNUTMAZ !

Hal böyleyken , Karşıyaka maçı var önünüzde, bu lig nelere kadirdir, 5 maç alırsın zirveye çıkarsın... ÇIKIN ! Hemde aslanlar gibi ÇIKIN sahaya, Yürüyerek değil ! KOŞARAK ÇIKIN ! İNANIN ! yenmeniz çok önemli değil, bir tarafınıza topta değebilir, ve o top bizim kalemize de girebilir.

Biz onuda görürüz, anlarız ama anlayamadığımız, kabul edemediğimiz ve ETMEYECEĞİMİZ tek şey...

Bizler rakip tribünlerde KRALLARA karşı gelirken, siz sahada ÇAKALLARA teslim olmayın !

Stadyumdaki binlerce insanı KAHRETMEYİN artık... UNUTMAYIN , sizi tribünde seyreden o insanların  birçoğunun yaşamdaki son dalıdır o ARMA, SEVDA !

Bu yüzden iç hesaplarınızı bir köşeye atın, karamsarlıklarınızı uçurumdan yuvarlayın... Kötü gidişimize bir son verin... Kimse kimseye sövmek, küfür etmek, taciz etmek istemez ! İSTETMEYİN !

Bu şehir MAVİ - LACİVERTTİR bu da unutmayın ! Sahaya KOŞARAK ÇIKIN ! , ARMANIZI öpün...SİZE YAKIŞANI ve GEREĞİNİ yapın !
Daha yeni Daha eski
Google News