Bu Sene Tüm Hesaplar Kapanacak

Belki bu yazı için çok erken ama fırsat varken yine yazayım istedim. Ziraat Türkiye Kupası kurası çekilirken içten içten Beşiktaş'ın da olduğu grup olsun istedim, dile getirmedim ancak istiyordum... Hele ki içerde yılbaşı gecesinde oynayacağımız Bjk'nın , as oyuncularını bile getiremeyeceğini şimdiden kestirmek zor değil...

Tamam kabul etmek gerekir ki çetin gruba düştük, ancak çıkmamız imkansız değil ve hatta unutmadığımız çok şey var deyip kestirip atalım..!

Sene HESAP KESME zamanı demiştik!!! O hesap işte!!! TAM ZAMANI DİYORUM!!!


Adana Demirspor için her maç önemli, kupa maçı, lig maçı diyerek maç ayrımı yapmamak gerekiyor. Netice itibariyle her maç kazanılmasında Tff'den belli bir tutar alınıyor ve bu koşullarda bu maçları yok saymak abesle iştigal bir durumdur. Sandıklı maçında tribünlerin azlığını ; son haftalardaki başarısızlık, rakibin alt liglerden olmasına bağlayabiliriz ancak "Aman boşver kupa maçıdır..." dememek gerekiyor. İşin ucunda maddi kazanç ve UEFA Avrupa Ligi durduğunu unutmamak lazım. Hatta oyuncularımızın motivasyona çok ihtiyacı olacağı haftada 2 maç oynayacağı haftalara giriyoruz. Galibiyet primleri, peşinat ve maç paraları ödemesinde sıkıntı yaşamadığımız bir sezon yaşarsak başarının gelmemesi imkansızdır!!! Yönetimin bu konuda hassas olacağını ümid ediyorum.

Yepyeni sponsorumuz, Adana'nın gururu SABANCI AİLESİNE buradan naçizane teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Allah razı olsun geçmişte ve şimdilerde yaptıkları için... Allah işlerini rast getirsin.

Artık 9 hafta geçti takım kurulalı... Taraftar ilk 11 çıkartmaya başladı ancak bu takımın patronu Ünal Hocadır. Tüm hafta tesislerde oyuncuları seyreden ta kendisidir. Sahaya bile bile hata yapsın diye takım çıkartacak halide yoktur değil mi? Ben, takımın başında ki Ünal Karaman'a güveniyor ve kadro istikrarını bu sezondan başlayarak sürdürmekten yanayım.

3 galibiyette ŞAMPİYON olamayacağımız gibi 3 mağlubiyette KÜME DÜŞMEYİZ !!!

RAST GELE ADANA DEMİR !

Saygılarımla;
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News