Adana Demirspor'da 4 Oyuncu İmzaladı

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdüren Adana Demirspor Kulübü, 4 futbolcuyu kiralık olarak renklerine bağlayarak gücüne güç kattı. Tesislerde düzenlenen imza törenine Başkan Vekili Ümit Onatça, Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Avukat Ertuğrul Doğaner ve Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem de katıldı.

Transfer çalışmalarını yürütürken takımın dengesinin etkilenmemesine son derece dikkat ettiklerini ifade eden Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Onatça, “Her konuda olduğu gibi transfer politikamızda da titiz davrandık, davranmaya da devam edeceğiz. Teknik ekibimizle birlikte çok büyük hassasiyet içerisindeyiz. İhtiyaç duyulan bölgelere takviye yaparak takımımızı daha da güçlendireceğiz. Aramıza katılan çok değerli oyuncularımızla birlikte camiamızın beklediği günlere koşacağız. Uzun yıllardır hiç de kolay olmayan bir başarı sürecini yakaladık. Güzel günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının Senegal’li oyuncu Vieux Mbengue Ablaye’nin transferi konusundaki bir sorusunu yanıtlayan mavi-lacivertli kulübün başkan vekili Ümit Onatça, “Bu oyuncu tesislerimizde antrenmanlara çıkıyor. Teknik ekibimiz izleyip bu konudaki kararını verecek” dedi.

Daha sonra, Galatasaray’dan Umut Gündoğan, Fenerbahçe’den Hakan Cinemre, Erman Taşkın ve Gençlerbirliği’nden Artun ile imzalar atıldı.
OYUNCULAR NELER DEDİ?
Umut Gündoğan: ” Transferin ilk günlerinde Süper Lig takımlarıyla görüşmelerim olmuştu. Ancak anlaşamadım. PTT 1. Ligi’nde de taraftarı, camiası güçlü olan, ayrıca kaliteli bir takım olan Adana Demirspor’u her zaman için düşünmüştüm. Anlaştığım için çok mutluyum. Güzel günleri hep birlikte yakalayacağız”

Hakan Cinemre: Sezon başı da buraya gelmem söz konusuydu. Ancak kısmet bugüneymiş. Sezon sonunda gülen tarafın biz olmasını istiyorum”

Erman Taşkın: “Hakan gibi benim de sezon başında Adana Demirspor ile görüşmem olmuştu. Ancak gerçekleşmemişti. Şimdi ise anlaştığım için çok mutluyum. Beğeniyle izlediğim bir takıma gelmek çok sevindirici”

Artun: “Adana Demirspor forması giyeceğim için çok mutluyum. Sezon sonunda bu başarıya hep birlikte imza atacağız”
Daha yeni Daha eski
Google News