Adana Demirspor'un Bileği Bükülmüyor








PTT 1.ligde Adana Demirspor'umuzun  , 4 haftadır bileği bükülmüyor.

Ligin 12. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Adana Demirspor'umuz oynadığı son 4 maçta puan kaybetmedi. "Mavi Şimşekler", 13. hafta sahasında Manisporspor ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor, beraberlikten sonra deplasmanda oynadığı Samsunspor ve sahasındaki Osmanlıspor maçlarını 1-0,Bucaspor maçını ise 2-0 kazanmayı bildi.

Osmanlıspor ile Antalyaspor'un beraberliğinin ardından dünde Karşıyaka'nın Kayserispor'u mağlup etmesiyle ligin üst sıraları karıştı. Bu fırsatı kaçırmayan Adana Demirspor liderle puan farkını 1'e indirdi, Adana Demirspor bu performansıyla son 4 haftada 10 puan toplayarak 30 puanla 3. sırada yer aldı.

 

TAMER GÜLCAN "HEDEFİMİZE DOĞRU İLERLİYORUZ"
Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Bucaspor maçında oynadıklarını söyledi.

Maçı 2-0 kazandıklarını, birçok gol pozisyonunu değerlendiremediklerini ifade eden Gülcan, "Bucaspor, güçlü bir takım. Oyuncularımız büyük performans gösterdi. Buna devam ederlerse ikinci yarıda hedeflediğimiz yerde olacağımıza inanıyorum" dedi.

Gülcan, Bucaspor galibiyetiyle ligde devre arasına yaklaşırken önemli konuma yükseldiklerini, lider Kayserispor ile aralarındaki puan farkını bire düşürdüklerini kaydetti.

Altınorduspor ve Denizlispor deplasmanlarının önemli olduğuna dikkati çeken Gülcan, "Yakaladığımız başarının üstüne koyarak hedeflediğimiz yere gelmeye çalışıyoruz. Dört haftadır yenilmiyoruz, üç haftadır da galibiyet serimiz var. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.







 
Daha yeni Daha eski
Google News