Emre Selen'den Muhteşem Geri Dönüş

Adana Demirspor deplasmandan 3 puan alınca ligde 2. sıraya çıktı. Maçın kırılma noktasında ise Emre Selen vardı. Yediği hatalı gol ile bir anda dikkatleri üstüne çeken Emre, penaltıyı kurtarınca yaşadığı sevinç herkesin yüreğini okşadı. 20 yaşındaki genç kalecimiz alınan 3 puanda önemli bir nokta oldu.

 

ÖZGÜRCAN 9. GOLÜNÜ ATTI

Özgürcan, gollerine devam ediyor. 12 ve 44. dakikada attığı goller ile Altınordu'nun motivasyonunu yok eden Özgürcan ligdeki 5, kupadaki 4 golle takımın en önemli gol silahı durumuna geldi. Maçın özellikle Altınordu lehine olduğu dakikalarda defansa kadar gelip top çıkartması ise alkış aldı.

 

YİĞİTCAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Sahaya kaptan olarak çıkan Yiğitcan Erdoğan , penaltı pozisyonunun kahramanı idi, yükselerek vurduğu top rakibin koluna çarpmış ve hakem penaltı noktasını göstermişti. Yiğitcan Denizlispor maçında cezalı duruma düştü.

 

TARAFTAR YİNE YALNIZ BIRAKMADI

Adana Demirspor taraftarı, Arma'yı yine yanlız bırakmadı ve kötü yol şartlarına rağmen stadta 90 dakika desteklediler. Maçın ardından Mavi-Lacivertli oyuncular tribüne gelerek galibiyet sevincini taraftarları ile birlikte yaşadılar

IMG_3412
Daha yeni Daha eski
Google News