Maçın Ardından Ünal Karaman "Eksikliklerimizi Gördük" dedi.



Maçın ardından;

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise ikinci yarıya galibiyetle başlamanın güzel olduğunu kaydetti.

Müsabakanın ikinci yarısında yorgun düşeceklerini tahmin ettiklerini bildiren Karaman, şöyle konuştu:

"Yediğimiz ilk golden sonra rakibimiz penaltı atışını gole çevirse maç zorlaşabilirdi. Daha sonra üçüncü golü bulduk. Galibiyet güzel ama eksik kaldığımız konular var. Eksiklerimizi galibiyetle görmek güzel. Altınordu takımı özel bir ilgiyi ve övgüyü hak ediyor. Altınordu'da görev yapanlar iyi örnek olmaya devam ediyorlar."

Karaman, kaleci Emre'nin yetenekli bir isim olduğunu belirterek, "Penaltı kurtardığı için demiyorum ama Emre özel bir kaleci. Bugün kendisine güvendiğimiz için şans verdik" dedi.

EROĞLU "GALİP OLABİLİRDİK"

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 3-1 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Penaltı gol olsa maçı galip tamamlayabilirdik" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları yüksek tempolu Fenerbahçe maçının ardından Adana Demirspor'la karşılaştıklarını kaydetti.

Rakiplerinin de Beşiktaş'la mücadele ettiğini hatırlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"İyi başlamamıza rağmen daha sonra inanılmaz derecede pas hataları yaptık. Bu da rakibe avantaj sağladı. İlk yarı iyi mücadele edemedik. İkinci yarıda 2-1'i yakaladık, 2-2'yi yakalayabilirdik. Kaçırdığımız penaltı, maçın kırılma anıydı. Penaltı gol olsa, maçı galip tamamlayabilirdik. Skor 3-1 iken bile istekliydik. Müsabakayı ilk yarıda yediğimiz 2 golle kaybettik."

"Aleyhimize verilen penaltı ve kırmızı kart kararlarının ağır olduğunu düşünüyorum" diyen Eroğlu, "Hakemle ilgili yorum yapmak istiyorum. Kim bağırıyorsa kararı onlardan yana verdi. Ben oyuncularıma futbolun hilelerine başvurmayın ve ayakta kalın dedim" ifadelerini kullandı.

Karşılaşmayı Atatürk Stadı dışında bir yerde oynamak için başka alternatiflerinin olmadığını kaydeden Eroğlu, "Eğer program uygun olursa gelecek haftadan itibaren ligin ikinci devresinde maçlarımızı Manisa'da oynamayı planlıyoruz" diye konuştu.

Altınordulu oyuncu Berkay Samancı ise ilk yarı 2-0 geriye düştükten sonra ikinci devreye daha coşkulu başladıklarını belirterek, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Penaltı gol olur veya olmaz ama kırılma anıydı. Buradan bir ders çıkarıp önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

 

 

>>>>BU RÖPORTAJIN VİDEOSU'NU İZLE

Daha yeni Daha eski
Google News