Ünal Karaman "Aslan Payı Oyuncularımındır"

PTT 1. Lig’in 16. haftasında Adana Demirspor, kendi evinde Bucaspor’u 2-0 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bucaspor Teknik Direktörü İlker Seven, ilk 70 dakika başa baş mücadele ederek oyunu kontrol altında tuttuklarını fakat daha sonra mağlup duruma düştüklerini belirterek, “Yeni yönetime yeni bir galibiyetle ‘Hoş geldin’ demek istiyorduk fakat olmadı. İkinci dönemde daha farklı olacak” diye konuştu.
ÜNAL KARAMAN "KÜÇÜMSENMEYECEK BİR BAŞARIDIR"
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise hücum ve savunma anlamında futbolcuların gösterdiği gayreti samimi bulduğunu vurgulayarak oyuncuların ayakta alkışlanacak bir performans gösterdiğinin altını çizdi.
“Oyuncularımız aslan payını alsınlar” diyen Karaman, “Futbolcularımız gerçekten ağır antrenman yaptılar, uzun kamp dönemlerinden geçtiler ve gıkları çıkmadan sadakat içerisinde çalıştılar. İnanmışlığın sonunda böyle bir başarı elde edildi. Küçümsenmeyecek bir başarı gerçekten. Bunu gözümüzde abartmayacağız. Eksiklerimizi görmeye gayret göstereceğiz ve daha fazla çalışacağız” diye konuştu.

 

ŞİMŞEKLER 5 İSTEDİ , ÜNAL KARAMAN 4 YETER DEDİ
Şimşekler Grubu’nun, Adana Demirspor Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Aydoğdu’ya “5 ara transfer istiyoruz” diye seslenmesi üzerine Aydoğdu’nun eliyle 4 işareti yapmasını yorumlayan Ünal Karaman, “Belki Rabia işareti yapmıştır" diye konuştu.
Transferleri teknik kadronun yaptığına dikkat çeken Karaman, "Başkanımız elbette ki bu kulübün en önemli parçası, biz onlardan talepte bulunuruz, onlar gereğini yaparlar ama en yetkili biri olarak söylüyorum kesinleşmiş transfer söz konusu değil. Onun için sayılara çok itibar etmemek lazım" şeklinde konuştu.

 
 

>> VİDEO |MAÇIN ÖZETİNİ İZLE

>>ÜNAL KARAMAN'IN MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

>> VİDEO | MAÇIN ARDINDAN FUTBOLCULAR TRİBÜNLERLE BİRLİKTE 

 
Daha yeni Daha eski
Google News