Adana Demirspor'a Nazar Değdi

Adana Demirspor ligin ilk yarısında topladığı 37 puan ile ligin 2.si konumunu sürdürmeye devam ediyor. Ancak Adana Demirspor'daki bariz performans  düşüşü dikkatlerden kaçmıyor. Ligin ikinci yarısında takımdan ayrılan oyunculara sakat ve cezalı oyuncularda eklenince ideal kadroyu kurmakta sıkıntı çeken Ünal Karaman, talebelerini Boluspor maçına hazırlıyor.

Devre arası kampında yaptığı hazırlık maçında 2-0 mağlup ettiği Tobol karşılaşmasını saymaz isek, Adana Demirspor 5 maçtır galibiyete hasret durumda.

Ziraat Türkiye Kupasında Beşiktaş'a 4-1 yenilmesinin ardından, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor son olarakta Sarıyer'e 3-2 mağlup olmuştu. Bu kötü sonuçlarla lige dönüş yapan Adana Demirspor'da işler değişmedi. Muhteşem taraftar desteğini arkasına alan Mavi Şimşekler evindeki ilk maçta Giresunspor'la berabere kaldı ve deplasmanda Alanyaspor'u geçemedi.

Adana Demirspor 20 yıllık hasrete son vermeye hiç bu kadar yakın olmamıştı. Halen lig 2.liğini devam ettiren Adana Demirspor bu Pazar 18:30'da Boluspor'u konuk edecek.

 

ADANA DEMİRSPOR'UN KALAN 14 MAÇI

Adana Demirspor - Boluspor
Kayserispor - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Adanaspor
Antalyaspor - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Elazığspor
Karşıyaka - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Şanlıurfaspor
Orduspor - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Gaziantep BBSK
Manisaspor - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Samsunspor
Osmanlıspor FK - Adana Demirspor
Bucaspor - Adana Demirspor
Adana Demirspor - Altınordu

 
Daha yeni Daha eski
Google News