Deplasmanda Acımıyor, İçerde Affetmiyor

PTT 1.ligin 14. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 1-0 yenen Adana Demirspor, bu maçın ardından oynadığı 4 maçı da kazanmasını bildi. Dün Denizlispor'u 4-3 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, 6. deplasman galibiyeti ile bu sezon rakip sahada en çok kazanan takım unvanına da ulaştı. Son 5 haftayı kayıpsız geçip puanını 36'ya yükselten "Mavi Şimşekler", ikinci sıradaki yerini korudu.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, yeni transferlerin, giden oyuncuları aratmadığını, kupa dışında ligde ilk kez takımlarının formasını giyen oyuncuların performansından memnun olduklarını kaydetti.

Denizlispor maçında ağır sahada seyirciye 7 gol izlettirdikleri için iki takımı da tebrik eden Gülcan, şunları söyledi:
"Adana Demirspor, gücünü gösterdi. Takım, istediği zaman öne geçmeyi de başarıyor. Yediğimiz 3 golde biraz daha defansa dikkat edeceğiz. Ama şunu gördük ki Adana Demirspor, istediği anda vitesi yükseltip, istediği anda düşürebiliyor. Bu da bizim için çok sevindirici. İnşallah daha iyi olacak. Denizlispor galibiyeti bizim için çok önemliydi. Ligde ikinci sıradaki yerimizi perçinledik. Osmanlıspor ile aramızdaki puan farkı ikiye çıktı. İnşallah Kayserispor ile bir puanlık farkı kapatıp, hayal ettiğimiz, istediğimiz yere geliriz diye düşünüyorum."
Daha yeni Daha eski
Google News