Erkan Sözeri "Adana Demir Taraftarı İle Bütünleşti, Reaksiyon Gösterirsek Kazanırız"

Giresunspor'da, Adana Demirspor maçı hazırlıkları başladı- Teknik direktör Sözeri: - "İnşallah iyi reaksiyon verdiğimiz takdirde deplasmandan her zamanki gibi puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz"

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu deplasmanda Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.Kulüp tesislerinde, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Cizrespor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, düz koşunun ardından teknik çalışma gerçekleştirdi.Diğer futbolcular ise düz koşu sonrası ısınma hareketleri yaptı.


Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Sözeri, Adana Demirspor maçı için idmana çıktıklarını belirtti.Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda iyi temsil ettiklerini düşündüğünü belirten Sözeri, "Çünkü dar bir kadro ile hem lig hem de kupada gitmek kolay değildi. Hem centilmenlik hem de mücadele anlamında iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi.Kupa maçında alt yapıdan 5 oyuncuyu oynattıklarını ve kendilerinden memnun kaldığını ifade eden Sözeri, çalışmalarından dolayı alt yapıdaki antrenörleri tebrik etti.

5 EKSİK İLE
Sözeri, Adana Demirspor maçının kendileri için önemli olduğu vurgulayarak, şöyle konuştu."Geçen haftaki Samsunspor maçı bizim için talihsiz bir karşılaşma oldu. Çünkü sonuç ve oyuncular açısından kaybımız, hasarımız ağır oldu. Allaattin ve Çağrı sakat, Özgür, Veysel ve Onur da cezalı. Beş oyuncumuzdan yoksun hazırlanıyoruz. Diğer oynayacak oyuncularımız da iyi performans göstereceklerdir. Bugüne kadar da öyle geldik.

ADANA DEMİRSPOR TAKIMI TARAFTARI İLE BÜTÜNLEŞTİ
Son haftalarda Adana Demirspor takımı iyi bir çıkış yakaladı. Şimdi taraftarları ile bütünleşip ciddi anlamda baskı uygulamaya çalışacaklar ama biz buna iyi bir reaksiyon vermeyi düşünüyoruz. İnşallah iyi reaksiyon verdiğimiz takdirde deplasmandan her zamanki gibi puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz."
Daha yeni Daha eski
Google News