Tamer Gülcan "Rakiplerimiz Bize Farklı Oynuyorlar"

Adana Demirspor, ligde yenilmezliğini 7. haftaya çıkarırken sahasında 4'üncü kez berabere kaldı.

Oynadığı 19 maçta 11 galibiyet, 4 mağlubiyet alan Adana ekibi ev sahibi olduğu 4 maçta ise berabere kaldı. Mavi-lacivertliler sahasında Denizlispor, Antalyaspor, Manisaspor ve son olarak dün Giresunspor ile berabere kalarak puanları paylaştı.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, dün 1-1 biten Giresunspor karşılaşmasının yüzde yüz kazanmaları gereken bir maç olduğunu ifade etti.

Takımın ilk yarı çok durgun olduğunu, ikinci yarı pozisyonlar yakalayıp golü de bulduklarını anlatan Gülcan, "Ama galibiyeti korumak yerine aslında skoru açmak lazımdı. Fakat bir türlü istediğimiz oyunu kuramadık. Beklediğimiz bir sonuç değildi. Giresunspor'u çok rahat yenmemiz gerekirdi zaten ilk yarı deplasmanda yenmiştik. Tabi 1 puan da şampiyonluk için çok önemli. Şu anda her puanın çok önemi var" dedi.

Sahalarında aldıkları beraberliklere dikkati çeken Gülcan, "İç sahada berabere kaldığımız maçları kazansaydık şu anda açık ara önde olurduk. Ama artık zirvedeki takımların bu maçlarında puan kazanma arzusu tüm takımlarda var. Adana Demirspor çok iyi bir çıkış yakaladı. Her takım bize karşı çok daha farklı oynuyor. Giresunspor da çok iyi mücadele etti" diye konuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News