Ünal Karaman "Bariz Hatalar Yaptık Ama Kazandık"

Adana Demirspor, zorlu Denizlispor deplasmanından 3 puan çıkartmasını bildi. Maçın ardından iki teknik adam açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, deplasmandan 3 puanla döndükleri için mutlu olduklarını ifade ederek, "Geçen hafta da deplasmandaydık. Benzer senaryolar yaşadık. Kazanacak kadar mücadele eden bir takımım var. Ancak çok bariz hatalar yaptık. Denizlispor aslında güçlü bir takım. Biz 3 puan alacağız diye çok çalışıyoruz. Biz disiplinden taviz vermeden çalışacağız. Genç arkadaşlarıma forma vermeye devam edeceğim. Yaşaya yaşaya daha iyi olacaklar" diye konuştu.

ENGİN İPEKOĞLU "AMATÖR GOLLER YEDİK"
Yoğun yağmur altında oynanan maçın ardından Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, amatörce hatalar yaptıklarını söyleyerek, "İyi başladık. Golü de erken bulduk. Maalesef amatör goller yedik. Amatör takımların yapmayacağı hatalar yaptık. İkinci yarı çift forvete döndük. Gol de bulduk. Ancak çıkarken top kaybedip gol yedik. Bu kadar basit hatalar yapılırsa gol de yenir. Bireysel çok hata yaptık. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızdan umutluyum. Onlar takıma güç katacak. Gol de atmaya başladık. Ancak bir fazlasını yemememiz lazım. Bundan sonraki haftalarda daha dikkatli olacağız" dedi.
Daha yeni Daha eski
Google News