Adana Demir'de Rota Elazığspor Maçına Çevrildi

Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Antalyaspor deplasmanından aldıkları 1-1'lik beraberliğin galibiyet niteliği taşıdığını söyledi, "Rotamızı sahamızda oynayacağımız Elazığspor maçına çevirdik" dedi.

Antalyaspor'un güçlü bir takım olduğunu belirten Tamer Gülcan, "Mutlaka galip gelmek için gitmiştik. Ancak beraberlikte bizim için çok önemliydi. Süper Lig'de sonuca yaklaşan bir döneme girdik. Bu yüzden alınına her puan çok önemli. Lider Kayserispor ile aramızda 5 puan var, Osmanlıspor'un 1 puan önündeyiz. Her maçı final gibi düşünerek sonuca odaklanacağız ve özlediğimiz yere ulaşacağız" diye konuştu. Antalyaspor maçının geride kaldığını, cumartesi günü sahalarında oynayacakları Elazığspor karşılaşmasına hazırlandıklarını ifade eden Gülcan, şöyle devam etti:

'GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ'

"Elazığspor iyi bir takım. Adana Demirspor olarak bu maçı 3 puanla geçmek istiyoruz. Kalan tüm maçlara aynı disiplinin üzerine koyarak oynamak istiyoruz. Çünkü PTT 1'inci Lig'de aşağıdaki takımlarla ortalardaki takımlar arasında fazla puan farkı yok. Herkes birbirini yenebilecek durumda. Ancak biz güçlü bir takımız. Birlik ve beraberliğimizleElazığspor maçını da kazanacağız."

'BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ GİBİ DOLU TRİBÜNLERE OYNAMAK İSTİYORUZ'

Artık ligde Demirspor'un her maçının final havasında olduğunu söyleyen basın sözcüsü Gülcan, daha sonra şunları söyledi:

"Antalya deplasmanında bize ayrılan 400 kişilik tribünlerin tamamını doldurduk. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. AynıBeşiktaş maçında olduğu gibi, Elazığspor maçında da dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Taraftarlarımız bize itici güç oluyorlar. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada desteklerini artarak belkiyoruz."
Daha yeni Daha eski
Google News