Adana Demirspor'da Mangallar Yakıldı

Adana Demirspor'da derbi hazırlıkları- Adana Demirspor Kulübü motivasyonu artırmak amacıyla teknik heyet ve futbolcular için mangal partisi düzenledi PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, motivasyonu artırmak amacıyla teknik heyet ve futbolcular için mangal partisi düzenledi.

Adana Demirsporlu teknik heyet ve futbolcular mangal partisinde bir araya geldi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen yemekte bol bol sohbetler de edildi.

Adana Demirspor Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikle, hafta sonu karşılaşacakları Adanaspor derbisi öncesi motivasyonu arttırmak amacıyla toplandıklarını söyledi.

Adana Demirspor'un büyük bir aile olduğunu ifade eden Gülcan, "Biz aileyiz, önemli olan bu ailenin birlikte olduğunda başarabileceği şeyleri görmek. İnşallah bu motivasyonla pazar günkü maçımızı galibiyetle noktalarız" dedi.

Tesislerde düzenlenen mangal partisine, Başkan Vekili Ümit Onatça, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, As Başkan Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Profesyonel Spor Dalları Sorumlusu Avukat Ertuğrul Doğaner, Altyapı Sorumluları Kazım Bozan, Naci Heybeli ve yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu, Sportif Direktör Samet Aybaba, Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcıları, futbolcular ve Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Adnan Poyraz da katıldı.

B_WNLYLU0AAPo39
Daha yeni Daha eski
Google News