Adana Demirspor Zorlu Haftaları Atlattı

Antalyaspor gibi güçlü bir rakibe karşı deplasmanda sahaya dirençli bir ekip süren Ünal Karaman, oyun boyunca Antalyaspor'u durdur-vur taktiği uyguladı.

İlerde pres yaparak Antalyaspor'a geniş alan bırakmayan Mavi Şimşekler, kaptığı koplarla Antalyaspor karşısında gol fırsatları yakaladı. Maç boyunca 3  net gol pozisyonundan yararlanamayan Adana Demirspor, Beykan'ın ilk yarıda attığı nefis golle deplasmanda ki müsabakadan 1 puan almayı bildi.

Önce Kayserispor, Ardından Adana Derbisi ve Antalyaspor müsabakalarından 5 puan alan "Güneyin Yıldızı" Adana Demirspor, zorlu fikstürü avantaja çevirdi ve aldığı 5 puanla 2.liğini sürdürdü.

Maçın başından sonuna kadar yükselen form grafiği ile taraftarın en çok güvendiği isim olan Özgürcan Özcan, maç boyunca saha içerisinde yalnızları oynadı, bulduğu fırsatları da olumlu kullandı.

Maça Umut Gündoğan ile başlayan Ünal Karaman, 77. dakikada bu oyuncuyu oyundan alarak yerine Fatih Şen'i dahil etti. Müsabakada kaldığı süre içerisinde kendinden bekleneni veremeyen Umut yeterince hazır görünmedi.

Adana Demirspor 21 Mart Cumartesi günü saat 18:30'da sahasında Elazığspor'u konuk edecek.

 

UntiSDStled-8
Daha yeni Daha eski
Google News