Adana Derbisinde 51. Randevu

PTT 1.liginin 23. haftasında Adana 5 Ocak Stadyumunda "Adana Derbisi" Adana Demirspor - Adanaspor müsabakası oynanacak. 8 Mart Pazar günü 15:30 'da oynanacak müsabaka dünyanın en iyi derbileri arasında gösteriliyor.

Adana Derbisinde , galibiyet sayısında bu maça Adanaspor önde olarak çıkacak. Ligin ilk devresinde Adanaspor , ilk yarısı 1-1 sona eren mücadeleyi 2-1 kazanmış ancak hakemin taraflı, kötü yönetimi ve 2 kez penaltıyı es geçmesi maçın skoruna etki etmişti. Müsabakanın hakemi Volkan Bayaslan bu maçta uzun süre protesto edilmişti.

Adanaspor , Adana Demirspor karşılaşmalarında 19 kez galibiyet yaşarken, 19 defa da beraberlikle sona ermişti. Adana Demirspor bu müsabakaların 12'sinde ise gülen taraf olmuştu. 50 defa karşı karşıya gelen iki takımın attığı goller ise 57 olarak dikkat çekiyor.

Adana Demirspor'un kendi seyircisi önünde oynanacak müsabakada tribünlerin dolması bekleniyor. Adana Demirspor'un şampiyonluk yolundaki en önemli maçlarından biri olan Antalyaspor maçı öncesi bu müsabakadan kayıpsız geçmek istiyor. İstatiksel olarak  Adana Demirspor evinde 8 maçtır kaybetmezken, Adanaspor deplasmanda 3 maçtır kazanamıyor.
Daha yeni Daha eski
Google News