Karşıyaka Evinde Zor Rakip

Ptt 1'inci Ligi'nde sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan önümüzdeki hafta rakibimiz olan Karşıyaka, iç sahadaki başarılı performansını deplasmanlara taşıyamayınca, son 9 haftaya girerken şampiyonluk barajının 12, play off barajının 6 puan gerisine düşmekten kurtulamadı.

KARŞIYAKA İÇERDE BAŞARILI , GURBETTE SIKINTILI

Bu sezon İzmir'deki 12 müsabakada 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan yeşil kırmızılı ekip, son 8 iç saha maçında hiç mağlup olmadı. Karşıyaka, ligde Kayserispor,Adana Demirspor ve Antalyaspor'dan sonra ligin en iyi iç saha performansına sahip 4'üncü takımı olarak alkışlandı.

Karşıyaka, gurbette ise tek kelimeyle yokları oynadı. Çıktığı 13 deplasmanda 3 galibiyet ve 3 beraberliğe karşılık 7 yenilgi alan Karşıyaka, son 7 dış saha maçında galip gelemezken en başarılı deplasman takımı sıralamasında 11'inci basamakta yer bulabildi.Karşıyaka'nın bu görüntüsü yeni teknik sorumlu Ayhan Akman döneminde iyice belirginleşti. Ayhan Akman'la İzmir'de 2'de 2 galibiyet alırken 9 gol atıp hiç gol yemeyen Karşıyaka, dış sahada 2 maçta "0" çekti, hiç gol atamadı, kalesinde 6 gol gördü.

ADANA DEMİRSPOR İLE 26. RANDEVU

Adana Demirspor ile Karşıyaka gelecek haftaki müsabakada 26. kez karşı karşıya gelecek. Önceki 25 müsabakada 9 kez mağlup ettiğimiz Karşıyaka ile 8 kez berabere kalırken 8 kezde mağlup olmuştuk. Attığımız 28 gole karşın , kalemizde 26 gol gördük.
Daha yeni Daha eski
Google News