Şevket Aydoğdu "Gelin aynı gemide olalım"

Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Şevket Aydoğdu, emin adımlarla Süper Lig’e yürüdüklerini belirterek,” Gelin aynı gemide olalım” dedi.
Adana Demirspor’da mutluluk rüzgârları esiyor. Geçtiğimiz Pazar günü derbi maçta Adanaspor’u yenerek puanını 44’e yükselten Mavi lacivertliler şimdi gözünü Antalyaspor maçına çevirdi. Bu maç öncesinde hazırlıklar başlarken futbolcuların ve teknik heyetin temkinli oldukları gözlerden kaçmıyor. Saha içi başarılar art arda gelirken, Demirspor’un da Süper lige yükselme ihtimali her geçen hafta biraz daha yükseliyor.
En yakın rakibine 3 puan fark yapan Mavi lacivertliler Antalya deplasmanından puan veya puanlar almayı hedefliyor. Bir taraftan takım zirve koşusunu sürdürürken diğer taraftan da destek kampanyası ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Yönetim kurulu önceki hafta yapılan basın toplantısıyla kıvılcımı yakarken, genel olarak Adana’nın desteğini bekliyor.
Kulüp yönetim kurul üyesi Şevket Aydoğdu, Süper ligin önemine dikkat çekerken, “Aslında biz yönetim kurulu ve Demirspor çatısı altında kim varsa salt Demirspor için değil Adana’nın Süper lige çıkacak olması şeklinde olaya bakıyoruz. Artık hep beraber hareket etme günü geldi. İnsanlar şunu bilmeli ki, Adana Demirspor Süper lige çıkacak. Bu açıdan bakmalılar. Dedi.
Genel davetiye çıkaran Şevket Aydoğdu, “Demirspor’un Süper lige çıkması için elimizden gayreti gösteriyoruz. Bizi bu yolda yalnız bırakmayın. Adana için Demirspor’a mutlaka yardımcı olun. Demirspor Adana kimliğidir. Demirspor Adana’nın oksijenidir. O halde kıvılcıma mutlaka ortak olun. Hep beraber olalım. 1940 projeye destek olalım ”diye konuştu.
Aydoğdu son olarak, ”Demirspor ailesi mutlaka bundan sonra tek yürek hareket etmeli. Hepimiz aynı çatıdayız. Demirspor nefes aldığı sürece hepimiz mutlu oluyoruz. Sıkıntıya girdiğinde hepimiz üzülüyoruz. İsim ayırt etmeksizin kim olursa olsun bu geminin içinde olduğunu söyleyebilirim. Taraftarımıza bize verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Adana Demirspor, şampiyonluk yürüyüşünde Adanaspor’u 1-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırmayı başardı. Öte yandan Alt Yapı’da da derbi maçlar oynandı. Adana Demirspor U21 ve U19 takımları da Adanaspor Alt Yapı takımlarını aynı skorla 1-0 yendi. U21 maçında Gustavo Alles de forma giydi.
Adana Demirspor Pazar günü yine final maçında bir karşılaşmaya çıkacak. Şimşekler ligin 24. haftada Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Akdeniz Stadı’nda oynanacak karşılaşmada ev sahibi ekip taraftarlarına VIP, Ceysu Maraton ve Adopen kale arkası tribünleri ayrıldı. Adana Demirsporlu taraftarlara ise 405 kişilik misafir tribünü ayrıldı. Antalyaspor, Mavi-Lacivertli taraftarlar için misafir takım tribün biletlerini ise 20 TL’den satışa sundu.
İŞTE BİLET FİYATLARI
VIP Tribün: 100 TL Ceysu Maraton: 20 TL Adopen Kale Arkası: 20 TL
Misafir Tribünü 0 20 TL
Daha yeni Daha eski
Google News