Şimşekler Grubu , Adana Askispor İçin Salona İniyor

Kurulalı çok olmadı ancak başarı merdivenlerini çok hızlı çıkmaya başladı Adana Askispor... Bu başarılar sürdükçe şehrimizin adı salonlarda da duyulmaya başladı. Adana ASKİ Spor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) 'nde mücadele ediyor.

Adana Demirspor'un taraftar grubu ŞİMŞEKLER , Adana Askispor'u da salonlarda destekleme kararı alarak, bu şehrin gerçek sahibi olduğunu birkez daha gösterdi.  Adana ASKİ Spor - Samsun Canik Belediye müsabakası 7 Mart Cumartesi 16.00 Menderes Spor Salonunda oynanacak.

Şimşekler Grubu , Adana Askispor için Cumartesi günü salona ineceğini şu mesajla duyurdu;

SALONA İNİYORUZ....

Cumartesi günü oynanacak Adana ASKİSPOR- Samsun Canik Bld. maçına Şimşekler Grubu olarak gidip Adana ASKİSPOR u destekleyeceğiz.. İlk maçta Samsun'da takımımıza yapılan hoş olmayan davranışları duyduğumuzda memleket sevdalısı olarak zorumuza gitmiştir.. Adana ASKİSPOR Adanamızın takımıdır ve yalnız değildir.. Bu maçta yanlarında olarak bunu göstermeyi Adanalılık ruhunun gereği biliyoruz.. Ayrıca sezon başından beri Adana Büyükşehir Belediyesi ve Hüseyin Sözlü başkanımız ADANA DEMİRSPORUMUZUN maddi ve manevi yanında olmuş, ciddi destekler vermiştir.. O destekler sayesinde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğimiz bir gerçektir.. Bu nedenle Adana Demirsporlular olarak biz de herzaman Hüseyin Sözlü başkanımızın ve takımının yanında olacağız..


SAYGILARIMIZLA
Şimşekler Grubu

Daha yeni Daha eski
Google News