Ünal Karaman "Galibiyeti Biz Hakettik"

Ptt 1'inci Ligi takımı Adana Demirspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, Adanaspor'u 1-0 mağlup ettikleri maçı değerlendirmeden önce Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Ünal Karaman, daha sonra şunları söyledi:

ÜNAL KARAMAN "BİZ HAKETTİK"

"Maçta kazanmayı hak eden taraf bizdik. Pozisyon anlamında da oyun anlamında da. Sezon başından bu yana söylüyorum. Biz hiçbir oynadığımz maçtan sonra, (Tamam şimdi oldu) diyen bir takım değiliz. Genç bir kadroyuz ve her geçen hafta bu psikoloji ile mücadele edip maçlarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. Çok kritik haftalara girdik.

Bu vakitten sonra fazla hata yapmamaya çalışacağız. ve genç oyuncularımızı fazla hata yapmamaları konusunda da destekleyeceğiz. Ve ligi inşallah bizlere yakışan yerde bitirmeye gayret göstereceğiz."

KURTAR: "2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ"

Adanaspor teknik direktörü Güvenç Kurtar ise şöyle konuştu:

"Bu maç rehabilite edilecek maç değil. Özgür Yankaya Fenerbahçe maçından çıkmış, bize veriyorsun. Tamam iyi hakemdir, dedik. Şimdi ben bütün hakem hocaları ile konuşuyorum. Nduka'nın pozisyonu yüzde 100 penaltı. Tiago'nun 90+3'te karın boşluğuna vuran pozisyonu penaltı. Tiago'nun bir tane giderken ofsaytta kesildi, onu bilmiyorum inşallah TRT gösterir, göstermiyor çünkü bizim pozisyonlarımızı. 45'inci dakikada Uğur'a yapılan faul var, bizim aleyhimize verdi. Uğultuya göre düdük çalan bir hakem gördük. Ben futbolcularımı kutluyorum. İyi mücadele verdik. Sen benim penaltımı vermezsen, adama uyduruk bir penaltı verirsen. Penaltıyı rakibe verdin, bize vermedin. Takımım çok iyi oynadı. Tebrik ederim futbolcularımı, taraftarlarımıza da teşekkür ederim."
Daha yeni Daha eski
Google News