Ünal Karaman "Hedefimiz, Zirve Takibini Bırakmamaktır"

Ptt 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını bugün yaptığı tempolu antrenmanla sürdürdü.

Çarşamba gününe kadar Adana'da çalışacak olan mavi lacivertli takım, perşembe günü İzmir'e gidecek. Teknik direktör Ünal Karaman, milli maç nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirtti, "Bu ara eksiklerimizin giderilmesi adına iyi geldi. Futbolcularımız da zorlu lig maratonunda 3 gün tatil yaparak, moral buldular. Şimdi önümüzde zorlu bir Karşıyaka deplasmanı var. Hedefimiz, kazanıp dönerek zirve mücadelemizi sürdürmektir" dedi.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdüren Adana Demirspor'da teknik heyet ve futbolcular, kahvaltıda bir araya geldi. Park Zirve'de bulunan Sütiş'te verilen kahvaltıda futbolcularınsneşeliolduğu gözlendi.

ERSİN AKA'YA DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kahvaltı sonrası antrenör Ersin Aka'ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenör Ersin Aka, kendisi için hazırlanan ve üzerinde kızıyla çektirdiği fotoğrafının bulunduğu yaş günü pastasını kesti. Teknik direktör Ünal Karaman'da, yardımcısını tebrik edip, yaş günü pastasından ikram etti.
Daha yeni Daha eski
Google News