Adana Demirspor Taraftarı Endişeli

PTT 1.Lig 29.hafta hakemleri maça 1 gün kala belli oldu. 24 Nisan Cuma akşamı saat 19:00’da Adana 5 Ocak stadyumunda oynanacak Adana Demirspor – Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakasıbı Suat Arslanboğa yönetecek. Yardımcılıklarını Bülent Gökcü, Cemal Bingül ve Levent Aktan yapacak.

 

SUAT ARSLANBOĞA İLE HİÇ KAYBETMEDİK

Eskişehir bölgesi hakemlerden olan Suat Arslanboğa şimdiye kadar Adana Demispor'umuzun 4 müsabakasında görev almıştı. Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçıda yöneten Suat Arslanboğa ile Adana Demirspor 4 müsabakayıda kazanmıştı.

 

DEMİRSPOR TARAFTARLARI ENDİŞELİ

Adana Demirspor taraftarları 20 yıla yakın aradan sonra şikeye kurban gitmekten endişe ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu ligin en önemli zirve yarışını etkileyebilecek Osmanlıspor - Kayserispor maçını Pazar gününe alması ise taraftarların olaya  şüphe ile yaklaşmasına sebep oldu. Adana Demirspor'un zirve yarışında önemli bir 90 dakika öncesi maçının Cuma gününe alınması ve Osmanlıspor maçının aynı gün ve saatte olmaması akılları karıştırdı.

Adana Demirspor taraftarları alınteri ve temiz futbol yoksa temiz tribün olmayacağını yıllardır savunurken, sezonun sonlarına doğru yapılan bu çifte standart uygulamasını protestoya hazırlanıyor.

 

PTT 1.LİG 29. HAFTA MÜSABAKALARINI YÖNETECEK HAKEMLER

24 Nisan Cuma
19.00 Bucaspor-Orduspor – ONUR KARABAŞ
19.00 Denizlispor-Karşıyaka – SÜLEYMAN ABAY
19.00 Giresunspor-Elazığspor – ÖZGÜÇ TÜRKALP
19.00 Adana Demirspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor – SUAT ARSLANBOĞA

25 Nisan Cumartesi
14.00 Altınordu-Şanlıurfaspor – DENİZ ATEŞ BİTNEL
15.00 Boluspor-Adanaspor – BÜLENT BİRİNCİOĞLU
18.30 Albimo Alanyaspor-Antalyaspor – ÖZGÜR YANKAYA

26 Nisan Pazar
16.00 Samsunspor-Manisaspor – VOLKAN BAYARSLAN
18.30 Osmanlıspor-Kayserispor – İLKER MERAL
Daha yeni Daha eski
Google News