Gülcan "Artık her maçımız final"

Adana Demirspor'un basın sözcüsü Tamer Gülcan, kalan maçları kazanarak Süper Lig'e yükselmek istediklerini söyledi.

Adana Demirspor, deplasmandaki 6-0'lık Orduspor galibiyetiyle en yakın takipcisi Osmanlıspor'la arasındaki 4 puanlık farkı koruyarak Süper Lig'e bir adım daha yaklaştı.

Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, takımının Orduspor karşısında ortaya koyduğu mücadele ve alınan farklı galibiyeti değerlendirirken, "Futbolcularımız bu işte ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. Biz, bu oyun ve buraya kadar getirilen mücadele ile ipi göğüsleyeceğimize inanıyoruz. Takımımızın form ve moral durumu çok iyi" dedi.

Cuma günü 5 Ocak  Stadı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile oynayacakları maçın önemine de dikkat çeken Tamer Gülcan, şöyle konuştu:

Gülcan, farklı galibiyetin takımdaki moral ve motivasyonu üst seviyeye çıkardığına dikkati çekerek, şunları söyledi: "Bu moral ve motivasyonla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına çıkacağız. Bu maçta da başarılı bir performansla yolumuza devam etmek istiyoruz. Artık her maçımız final. Önümüzdeki haftayı da 3 puanla kapatırsak yakın rakiplerimizle puan farkını açarız."

"Bu maç bizim için şampiyonluk anlamında önemli son virajımız olacak. Bana göre Osmanlıspor maçından daha önemli. Çünkü, biz Gaziantep'le oynarken bizimle aynı hedef içinde olan rakiplerimiz de birbirleriyle karşılaşacak. Osmanlıspor-Kayserispor, Albimo Alanyaspor-Antalyaspor maçları var.

Bizim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alacağımız galibiyet, rakiplerimizin puan kaybetmeleri ile aradaki farkımızı açacak ve çok daha rahat bir döneme gireceğiz. Bu nedenle taraftarlarımıza da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında çok iş düşecek."
Daha yeni Daha eski
Google News