Herkes Kendi Metrekaresine

Mücadelenin zafere bir adım daha yaklaştığı bugünlerde HALKIN TAKIMI olmanın gururunu daha fazla yaşıyoruz.Öncelikle bunu bizlerden desteğini esirgemeyen tüm Demirspor sevenlerine ve sempatizanlarına teşekkürlerimizi sunarak belirtmek isteriz.

Son haftalarda Şanlıurfaspor yönetiminin Adana Demirspor'umuzu hedef alan açıklamalarına elbette bir cevabımız olacaktı. "Rakibimiz Adana Demirspor " söylemi ile medyada kendilerini yüceltmeye çalışanlar sadece şovenist yanılgılar içerisine düşmüştür.Rakibini sahada yenemeyenlerin masada oynadığı oyuna " REST " çekiyoruz.Adana Demirspor'un yıllarca bu oyunlar sebebiyle karanlığa mahkum edilmeye çalıştığını ve bizlerin yılmadan,yıkılmadan mücadele verdiğimizi gelin anlatalım.

vaziyet-al-demirspor

Siyasi düşüncelerin ele geçiremediği bir armayı politik söylemler ile baskı altına almaya çalışanları kınıyoruz.Sadece siz Şanlıurfaspor yönetimi değil aynı ligi paylaştığımız diğer armalardanda gelen söylemlere, yapıcı olmak yerine yıkıcı yorumlarda bulunan bir kısım medya çalışanlarını da açıklamaya dahil ediyoruz. Karşıyaka maçı öncesi rakip takım futbolcularını arayıp başarı dileği sunan Antalyaspor teknik direktörü Yusuf Şimşek'in de sizlerden geri kalır yanı yoktur.

Hedef Süper Lig programı yorumcusu Sadık İlhan beyefendi " Adana Demirspor'un bu konumda olması şanstır.Bu kadar kiralık futbolcu ile beklemediğim yerdeler.Ancak son haftalarda futbolcularda itaatsizlik başlar. " yorumu ile eski Antalyaspor yöneticisi kimliğini ortaya koyarak takıma negatif söylemler ile kötü etki yaratma çabasını da herkesin bilmesini istiyoruz.

Federasyon başkanının Adana Demirspor'a başarı dilemesi,süper ligde görmek istediğini belirtmesi üzerine gelen eleştirilere istinaden herkesin bilmesini isteriz ki açıklama Adana Demirspor'u değil federasyon başkanını bağlar. Bize her şartta çifte standartı uygulayarak pankartlara engel koyanlar,yıllarca kulübe basit cezalar kesenler bir cümle ile Demirsporlu ilan edilemez.Demirsporlu olmak kolay değildir.

Bizim mücadelemiz mazimizden örnekleri ile bugüne taşınmıştır ve yarınlarda devam edecektir.Rahmetli ağabeyimiz Muharrem Gülergin'in Galatasaray su topu maçında rakip takımın mağlubiyet sonrası " hakem taraf tuttu " söylemine karşı " Geliyoruz yeni baştan oynayacağız " diyerek bir daha rakibini eze eze yendiğini ve bizlerin haksızlık ile mücadelesinin her zaman süreceğini kimse unutmasın.Sahada mücadeleden yoksun olanlara cevabımız alın teri ile olmuştur.

Kimse sahada savaşarak aldığımız bu aydınlık günleri masada karartmaya çalışmasın.

Bizim gücümüz halktan gelir.

Bir şampiyonluk sözümüz var bizim.

Bu mazimize,geleceğimize ve halka armağan edeceğimiz bir mutluluk olacaktır.

Oyunlarınızı bozduk ve bozmaya devam edeceğiz, bilesiniz.

Herkes VAZİYET ALSIN !

Yeni baştan oynuyoruz ve süper denilen o ligide karıştırıp masaları yerle bir edeceğiz.

Az kaldı, bekleyin geliyoruz...

 

Saygılarımızla...

Niğde Üni Adana Demirspor - Mustafa Döş
Daha yeni Daha eski
Google News