Ligler tatil edilecek mi?

Süper Ligde mücadele eden Fenerbahçe 'nin takım otobüsünün silahlı saldırıya uğraması ve otobüs şoförünün kurşun ile yaralanmasının ardından  futbol ailesi bugün İstanbul'da toplanacak. Toplantıdan tüm ülkedeki "liglerde tatil" kararı çıkabilir. İstanbul' da yapılacak toplantıların neticesinde ise karar basın yoluyla duyurulacak.

İlk toplantıda TFF Başkanı Yıldırım Demirören yarın saat 13.00'te Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ'ı Beykoz-Riva'da yer alan TFF Merkezi'nde ağırlayacak ve yaşanan olaylar masaya yatırılacak.

Bu toplantının ardından saat 14.00'te Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin başkanları, TFF Merkezi'nde Bakan Kılıç, Başkan Demirören ve Başkan Gümüşdağ ile bir araya gelecek.

Taraflar, yaşanan saldırı sonrası Fenerbahçe kulübünün önümüzdeki haftalarda oynayacağı Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarının durumunu ve böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için alınacak tedbirleri görüşecek. Toplantının ardından bir basın açıklaması yapılacak.

 

SPOR BAKANI "TÜM OLASILIKLAR MASADA OLACAK"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Liglerin ertelenmesinin söz konusu olup-olmadığı yönündeki soruya "Şu anda olay çok sıcak. Tabii ki hiçbir olasılığı dışlamıyoruz. Her türlü olasılık masada" şeklinde yanıt verdi.

 

BENZER LİG TATİLLERİ

Yunanistan Futbol Federasyonu, sokak ortasında bir hakemin holiganlarca darp edilmesi üzerine ülkedeki tüm profesyonel lig maçlarının süresiz ertelendiğini duyurmuştu.  Daha önce de Eylül ayında üçüncü lig müsabakası esnasında bir taraftarın öldürülmesi sonucu Yunanistan'da bir haftalığına ligler durdurulmuştu.
Daha yeni Daha eski
Google News