TRT Spor'dan Adana Demirspor Taraftarlarına Övgü

Trt 3 Spor'da yayınlanan "Hedef Süperlig" programında Adana Demirspor - Şanlıurfaspor maçı konuşuldu. Program yorumcularından Hayri Ülgen "Adana Demirspor taraftarlarınında baskısıyla maçı kazanmasını bildi. Adana Demirspor'un kötü oynarak kazanmasını bilmesi güzel. Çünkü son haftalar yaklaşıyor ve hatalar maça etkili olup puan kaybına yol açabiliyor. Ünal Hocamlada konuşuyorum ,sürekli konuşuyorum sanırım Orduspor maçına takımı daha iyi hazırlayacaktır. Bugün Adana Demirspor'un kazanması gerekiyordu ve zorda olsa kazandı. Bu haftada kaybetseydi trajik bir sıkıntı olması muhtemeldi.

Diğer yorumcu Sadık İlhan ise maçla ilgili "Adana Demir arayı açma fırsatını haftalardır yakalıyor ama hep tökezliyordu ama bu hafta taraftar buna izin vermedi. Bu taraftar sadece iç maçlara değil ,deplasmana da gidiyor. Bu taraftar maç seyretmeye değil maçı yaşamaya geliyorlar. Adana Demir futbolcuları çok genç ve hata yapmaları çok normal. Maçın 26. dakikasında Adana Demir taraftarı resmen takımı maça soktu. Burada seyirci ile taraftar arasındaki fark ortaya çıkıyor. Umut çok klas bir gol attı. Gol attığı için demiyorum ama Umut için haftalardır yapılan eleştriler bu maçla sanırım sonlanmıştır. Ünal Hocayıda çok eleştirdiler, hatta geçen hafta sahanın en iyisi Beykan'ı çıkartıp Umut'u sahada bırakması konusunda da eleştri oklarına hedef olmuştu. Bu ısrarı Umut'u kazanmasına yol açtığını düşünüyorum." dedi.

Programda, Adana Demirspor "Taraftarlarından" övgü ile bahsedildi. Seyirci ve Taraftar arasındaki farklardan bahsedilirlen, Adana Demir taraftarlarının iyi günde de kötü günde de takımlarını yalnız bırakmadığının altı çizildi.

Programda Timur'a yapılan müdahalenin penaltı olarak karar verilebileceğini ancak hakem Tolga Özkalfa'nın bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirmediğini, bunuda büyütmenin bir anlamı olmadığını söyledi.
Daha yeni Daha eski
Google News