Ünal Karaman "Kazanmamız Gereken Bir Müsabakaydı"

PTT 1. Lig'in 28. haftasından Orduspor, sahasında konuk ettiği Adana Demirspor'a 6-0 mağlup oldu.

Maçın ardından konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, oyuncularını tebrik etti.

Ligin bitimine sayılı haftalar kaldığına dikkat çeken Karaman, "Orduspor'u tebrik ediyorum. Gençler iyi mücadele ediyorlar, bazen gol atacaklar bazen gol yiyecekler, acıyla sevinçle gelişimlerini tamamlayacaklar. Oyuncularımı ciddi duruşlarından ve futbol adına ortaya koyduklarından dolayı tebrik ediyorum. Kazanmamız gereken bir müsabakaydı. Zor geçirdiğimiz bu günlerde umuyorum ligin bitimine sayılı haftalar kala aradaki puan farkını koruyup attırmaya çalışacağız. İnşallah bu konuda başarılı oluruz" diye konuştu.

HÜSEYİN ÖZCAN "KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKTIĞIMIZ BİR MAÇTI"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, maça istekli ve arzulu başladıklarını ancak devamını getiremediklerini söyledi. Takımın en büyük sorununun gol yedikten sonra oyundan düşmek olduğunu aktaran Özcan, "Kazanmak istediğimiz, puan veya puanlar almak için sahaya çıktığımız bir mücadele idi. Bundan önce oynadığımız Samsunspor maçındaki mücadelemizi sahaya yansıtmak istedik. Oyuna başladığımızda oyun dengede gitti. Yine çok basit bir hata ile yenen ilk gol, arkasından adam paylaşımını yapamadığımız için 2. golü yedik. Bu dakikadan sonra oyuna adapte olmak istedik, direkten dönen topumuz oldu ancak sonuçlandıramadık. İkinci yarıya oyun dengede başladı ancak, yediğimiz gollerin şokunu kaldıramadık. Zaten en büyük sıkıntımız gol yedikten sonra demoralize olmamız. Bu duruma çözüm bulabilirsek çok şey katetmiş oluruz" dedi.

 

 
Daha yeni Daha eski
Google News