Ünal Karaman "Ligi İyi Bir Yerde Bitirmek İstiyoruz"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, deplasmanda 5 gol atmalarına rağmen yenildikleri için üzgün olduklarını bildirdi.

Futbolcularının anne babalarının yanında yaptığı hataları, kendisinin yanında da yapabileceğini ifade eden Karaman, şunları kaydetti:

"Lig sonuna yaklaştığımızda hataları tekrar düşünmemiz gerekiyor. Rakibin pozisyonu yokken yediğimiz 3 golün ölü toptan gelmesi, bizi şapkamızı önümüze koyup düşünmeye sevk ediyor. Kaybettiğimiz için üzgünüm, rakibimiz iyi bir dönüş yaptı, maçın sonucu bu olmamalıydı. 3-0 öne geçtikten sonra kaybetmemeliydik. Ligi iyi bir durumda bitirmek istiyoruz."

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'u 6-5 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik sorumlusu Rıza Tuyuran, "Kaç sıfır geriye düşerseniz düşün, vazgeçtiğiniz zaman kaybedersiniz" dedi.

Tuyuran, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, maçın teknik analizi hakkında 1 saat konuşulabileceğini belirterek, karşılaşmanın iki yarısının siyah ile beyaz kadar farklı olduğunu söyledi.

Futbol tarihinde ender rastlanan bir sonucun ortaya çıktığını bildiren Tuyuran, şöyle konuştu:

"3-0'dan sonra 3-2'lik skoru yakalamamıza rağmen 4-2 geriye düştük. Tam ivmeyi yakaladığımız anda tekrar gol yedik ama direnç gösterdik ve 2 farkı yakaladık. Çok kırılgan bir yapımız var. Yanlışta da doğru da istikrarımız var. Bu ligin en iyi takımı Adana Demirspor'dur, onlara da başarılar diliyoruz. Yarışımız son düdüğe kadar devam edecek. Kaç sıfır geriye düşerseniz düşün, vazgeçtiğiniz zaman kaybedersiniz. Biz de vazgeçmeyeceğiz."


ÖZET | Karşıyaka – Adana Demirspor
Daha yeni Daha eski
Google News