Ünal Karaman Yumruğu İndirdi, Taraftar Yumruğunu Sıktı

3-3 biten kabus gibi bir maçın ardından ,puan sıralamasında  kaybolan pek bişe olmamasına rağmen, avantajı azalan Adana Demirspor'da öfke pek de duracağa benzemiyor.

Müsabaka öncesi ve sırasında yaşanan bu haksızlıkları her platformda duyuran Adana Demirspor'lu taraftarlar pankartlarıyla, balkonlarına astıkları bayraklarla olayı protesto ediyor.

Bu protestoların artmasında ise Teknik Direktör Ünal Karaman'ın basın toplantısındaki görüntüleri oldu. Yayına gece verilen videoda olabildiğince içten ve samimi cümleler kullanan ve masaya yumruk üstüne yumruk indiren Ünal Karaman işin en kısa özetiyle "Bizden Biri..." oluvermişti.

Adana Demirspor taraftarları Ünal Hocanın veryansınlarını içten içe hissetti ve harekete geçti.

Sosyal medyanın en etkin araçlarından twitter' da örgütlenen taraftarlar Ünal Karaman'ın basın toplantısında söylediği sözü tabelaya taşıdı. #OnlaraİnatŞampiyonAdanaDemir etiketiyle Türkiye Gündemine 1 saat içerinde giren Adana Demirspor taraftarları bununla da yetinmedi.



SANİYEDE 5 MESAJLA TT LİSTESİNE GİRİLDİ

Saniyede yaklaşık 5 mesaj atan Demirspor taraftarı Türkiye TT listesine sosyal trafiğin en yoğun olduğu Cumartesi günü bile girmekte zorlanmadı.





DEMİRSPOR TARAFTARI YİNE MESAJINI GÖNDERDİ

Taraftarlar gündeme özel hazırladıkları pankartla , çemkiren ve ağzında salyalarla gezen sözüm ona rakip takım tenekelerine de gönderme yapmasını bildi.



Daha yeni Daha eski
Google News