Söz Verdiniz Bize!

PTT 1.Lige fırtına gibi giren Adana Demirspor ligin 17. haftasında aldığı 2.ligi 29. haftada, ligin bitimine 3 hafta kala Osmanlıspor'a hediye etti. Adana Demirspor 12 hafta boyunca ligde 2. sırada bulunmaktaydı.

Osmanlıspor'un defalarca 2.liğe yükselme şansı varken puan kaybederek Adana Demirspor'un önünü açması "Süper Lig altın tepside sunuluyor" şeklinde yorumlanmış ve her seferinde de Adana Demirspor bu arayı açıp ligi bitirememişti. 2 hafta önce Ünalll Karaman'ın yumruklu isyanı ise anlaşılan futbolcularımız üzerinde yeterli etkiyi bulamamış görünüyor. Halbuki tüm Adana Demirspor sevenleri bu yumrukla ayağa kalkmış ucunda ölüm olan sözler bile sarfedilmişti.

Karşıyaka maçı ile başlayan ve Gaziantepspor BBSK maçıyla perçinlenen ızdırap haftaları Manisaspor maçıyla zirve yapmış ve Samsunspor maçı öncesi tüm taraftarları endişeye sevk etmişti. Nitekim Adana Demirspor, tam kadro çıktığı Samsunsporönünde maç boyunca etkilli olamadı. Dünkü maçın ardından Samsunspor aldığı 1 puanla play off oynama azmi kuvvetlendi.

Kimsenin birşey demeye hakkı olmadığına inanılan Adana Demirspor'lu genç futbolcularımıza benim söyleyecek bir sözüm var,olmalı...;

Adana Demirspor'da , kutsal formayı giyerek sahaya çıktığınız o an varya..o an... Biz heyecandan tribünde duramıyor, yüzbinler TV karşında dil altı haplar kullanıyor...

Adana Demirspor'da , oynadığınız her futbol müsabakasında sizi sadece biz değil, bütün dünya seyrediyor, yani futbolunuz her an sahnede,bir podyumda... Dün esameniz bile yoktu,okunmuyordu ama eminim ki birçok transfer listesinde isminiz  de  geçiyordur. Bilmeniz gereken bir şey var ki ŞAMPİYON TAKIMIN oyuncuları kapışılır...Oynadığınız zaman teklif alırsınız, oynadığınız zaman transfer edilirsiniz...Sözleşmenizde şampiyonluk primi zaten sezon öncesinde yazıyordu. Değişen ne var?  Bugün Attamah bile süper ligden teklif alacak seviyeye geldiyse, bu onun azmi sayesinde mümkündür. Son haftalarda sahada oynadığınız futbol maçı kazandırmadığı gibi , Adana Demirspor sevenlerini hüzünlere sevk ediyor bilesiniz...

Siyaset elbette futbolda büyük bir etki, bugün ne yazık ki ucundan kıyısından siyasete bulaşmamış hiçbir kulüp yoktur. Ama bu sahadaki oyuna söylenecek ne sözümüz kaldı ne çıkarılacak şapkamız.

Lig bitti bitiyor, korktuğumuz başımıza gelecek diye uykularımız kaçıyor. Play of bu şehrin yeniden dirilişi mi olur, eskiye dönüş mü olur bilinmez ama yol yakından süper lig şurada kenarda dururken ,elimizin tersiyle itmemelisiniz.

Size haksızlık mı yapılıyor, Meraklanmayın, haksızlığa uğradığınız her yerde Adana Demirspor taraftarlarını zaten yanınızda görürsünüz, SAVAŞMAKTAN NE ZAMAN KAÇTIK Kİ? SİZİ NE ZAMAN BIRAKTIK Kİ?

Bıkmadan usanmadan "hep destek tam destek"...

Bu taraftarı dünyanın hiçbir kulübünde bulamazsınız,

Dün tribünlerde bu ses haykırıldı, duydunuz mu? "Ne Hakemlerle, Ne Siyasetle Şampiyonluklar Gelmesin Bize..!" İşte bu taraftar bunu diyebilecek kadarda MAVİ yürekli. VİDEOYU İZLE

Peşinizden binlerce km yolu gözü kapalı gelip OF demeyen,

Cebinde olmayıp canından verenleri gördü bu tribünler,

Hasretini demir parmaklıklar arkasında çekenleri yaşıyor bu tribün,

Bir güzellik yaptınız, buraya kadar getirdiniz,

Aynı yiğitliği tekrar gösterin ve burada BIRAKMAYIN,

Unutmayın,

Bu taraftara bir süper lig sözü verdiniz.

SÖZÜNÜZÜ TUTUN!

Osmanlıspor'u kendi sahasında ÇİMLERE GÖMÜN!

Saygılarımla
Doğan Ergezer
Daha yeni Daha eski
Google News