Mücadele her yerde

Adana'lıyım diye her ortamda ballandıra ballandıra anlatan bir Bakan, bir milletvekili düşünün.

Sırf şehrin belediye başkanı başka bir partinin mensubu diye belediye başkanının desteklediği takımın önünü kesmek için her yolu deniyor. Evet Adana'da Belediyeyi yönetenlerin , Halkın takımı olan Adana Demirspor'u da desteklemesinden doğal ne olabilir ki? Bu destek dün de vardı, bugün de var, yarın da olacak. Keşke bu belediyeler kalıcı gelir projeleri üretse ve Adana Demirspor kendi imkanlarıyla ayakta kalabilse henüz bunu yapabilen bir belediyemiz olmadı ama olursa, Demirspor taraftarı bunu da unutmaz... Demirspor taraftarının hafızası zehir gibidir, kendine yapılanları asla unutmamak gibi güzel bir huyu vardır.

Malum takımın sezon başından bu yana yürüttüğü algı operasyonu dün geceki kupa töreninde ayyuka çıktı. "Bize kimse yardım etmiyor", "biz şehrin üvey evladıyız" diyenlere kimlerin destek çıktığı, kol kanat gerdiği dün akşam gördük. "Biz bize yeteriz" yeteriz diye bağıranlara kimlerin yettiği de, kupa havaya kaldırıldığında tescillendi. Aynı akşam iktidar partisine yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı'nın televizyondaki programında da görüldü bu durum... Programın arka fonuna Adanaspor A.Ş. bayrağı asan Acun Ilıcalı, aylardır yürütülen algının sadece bir parçasıydı. Biz bunların hepsini görebilecek kadar Demirsporlu yaşadık, zamanında gördük, şimdi görüyoruz... İstiyoruz ki gelecekte görmeyelim, çocuklarımız görmesin... Bu yüzden daha sıkı sarılalım Adana Demirspor'a

Adana Demirspor maçlarında bu güne kadar yaşanan hakem hataları tesadüf değildir. Bunun en güzel örneği geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir video ile tescillendi. Adana Demirspor'un sadece bu sezonda ve SADECE puan kaybettiği maçların pozisyonlarının bulunduğu videoda nasıl gasp edildiğimizi bir kez daha gördük. Altını çizmekte fayda var... SADECE PUAN KAYBETTİĞİMİZ MAÇLARDA... 

Adana Demirspor maçlarına atanan hakemlerin talimatlı geldiklerini görmek için kör olmak gerekir. Ptt1.ligde bir takımın başarılı olabilmesi iktidar partisinin desteğini almaktan geçtiğini yıllardır görüyoruz. İktidar partisinin siyasi amaç olarak kullandığı takımlar yüzünden 14 yıldır ptt1.lig dizayn ediliyor.

Böyle bir ortamda iktidar partisinin desteğini alamayan takımlar için mücadele etmek daha da zorlaşıyor. Gelinen noktada Adana Demirspor olarak play-off maçlarında sahada sadece rakiplerimizle değil, gerek tff, gerekse mhk ve talimatla maçlarımıza gönderilen hakemlerle iki katı mücadele etmemiz gerekiyor.

Eğer ki BİZLER ADANA DEMİRSPOR'umuzun şampiyon olmasını ve adını süperlige yazdırmasını istiyorsak. Gelin sezonun son düdüğüne kadar BİR OLALIM, BİRLİK OLALIM, TEK YUMRUK OLALIM.

BAŞKA ADANA DEMİRSPOR YOK!

 

Burhan Güven
Daha yeni Daha eski
Google News